Uklízečka hodinaří?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14569
29.4.22 19:51

No nevím, ale obklady v koupelně jsou pěkný opruz na mytí, a 11m2 je fakt velké, dyt je to jako klasicky pokoj skoro. A pak ještě druhá koupelna. Ve sparach se drží voda a pak odtéká až po čase, takže se to musí přebírat několikrát. Asi bych ji příště nechala umýt jen sanitarku a obklady ne, utrit prach a povrchy a vytrit, pripadne jestli je francouzské okno omatlané, tak umýt tu část.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
29.4.22 19:51

My máme velký dům, a to, co zvládla ona za 8,mám já za 3 hodiny s přehledem a to si myslím, že dělám hodně poctivě…za mě je to tedy málo práce, za 8 hodin :nevim: já bych se poohledla jinde…kdybych si někoho najala, tak očekávám teda jiný výkon… :nevim: ale možná jsem moc náročná :nevim: každopádně živí to ji :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
29.4.22 19:52

@Semtex obklady jsme domluvené, že bude dělat jednou za měsíc, je mi jasné, že zaberou dost času a ano, je to stejně velká koupelna jako naše ložnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14569
29.4.22 19:54

@Niki.J.B. No prave, taky máme takovou :lol: umejt obklady to je skoro jako to vymalovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
29.4.22 19:55

@Semtex náhodou jsem malovala obývák 47m2 a měla jsem to rychleji :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
29.4.22 20:05

@marra2 tak já bych to za 3 nestihla, dala bych to tak za 6, ale 100% spokojená bych nebyla a bylo by to bez toho okna. Jenomže, já bych u toho stihla kafe, manžela, syna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15412
29.4.22 20:12

My máme byt cca 250m2, koupelny 3. Paní chodí jednou za 14 dní a stráví u nás 8-9 hodin a nezastaví se.
Jinak moje zkušenost je taková, že první uklid nové uklízečce trvá o dost déle. Neví, co kde je, na co dát pozor. Další uklidy bývají rychlejší a když jí řekneš svoje výhrady, tak i lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
29.4.22 20:14

Tak se domluvte že jí budeš platit úkolově, ne za čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
29.4.22 20:19
@Ou píše:
Tak se domluvte že jí budeš platit úkolově, ne za čas.

Ano, ale jak to spravedlivě ohodnotit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
29.4.22 20:20

Je to už tedy rok, ale uklizela mi paní dům 200 za hodinu a měla to hotový za 4 hodiny a to většinou stihla i vyprat, pověsit, občas k tomu udělala jedno okno nebo vazelína jednu dvě košile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
29.4.22 20:57
@Niki.J.B. píše:
@marra2 tak já bych to za 3 nestihla, dala bych to tak za 6, ale 100% spokojená bych nebyla a bylo by to bez toho okna. Jenomže, já bych u toho stihla kafe, manžela, syna…

a to chudák neměla ani pauzu na oběd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
29.4.22 20:59

@welovefashion pauzu na oběd si udělat mohla, kdyby chtěla. Nabídla jsem jí pití i kávu, ale podle popelníku na dvorku si dělala spíš pauzy na kouřovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
29.4.22 21:02

Se mezi uklízením dívala na další díl telenovely.
Tohle by nebyl můj šálek kávy. V okolí znám pouze jednu osobu, které dám klíče od domu, když jedeme pryč. Aby se nám starala o 🐈‍⬛ 🐈‍⬛ 🐈‍⬛. Té bych i svěřila uklízení. Protože vím, že je spolehlivá a precizní. Ale zatím jsem k tomuhle nedozrála.
My máme fr. okno, které má 4 nebo přes 4 metry. Je to největší okno v baráku. S tím se drbu nejvíc, než ho celé oblezu doma i venku. Rámy a záhyby. Skákat na schůdky a dolů pořád. Klidně přes hodinu mi zabere, než jsem spokojená. Celý barák mi samotné zabere tak 4-5 hodin, aby byl komplet a podle představ. Možná by byl rychleji, kdybych si nedělala pauzy.
Jelikož se účastní i děcka a chlap. Tak je to míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
29.4.22 21:03
@Niki.J.B. píše:
@welovefashion pauzu na oběd si udělat mohla, kdyby chtěla. Nabídla jsem jí pití i kávu, ale podle popelníku na dvorku si dělala spíš pauzy na kouřovou.
že ho po sobě ani nevysypala do popelnice, aby zametla stopy :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
29.4.22 21:04

@Kelsey to zase ne. Televize zapnutá nebyla. Byla jsem pryč asi polovinu času, jinak pracuji z domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný