Uklízečka kolik na hodinu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
338
9.12.18 21:27

No, 80 Kč se dá dát lidem, kteří nedělají na plný úvazek, hodně je oblíbená OZP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8524
9.12.18 21:30
@Prof. Farnsworth píše:
Budou tam těžký otázky? Chtěli CV a motivační dopis v angličtině/nemčině? A kde se vidíte za pět let? :mrgreen:

Ty se tomu směješ, ale když jsem kdysi po rodičáku hledala práci na ranní, našla jsem inzerát, kde sháněli někoho na umývání jídlonosičů v nějakým soc. zařízení. No a chtěli životopis a motivační dopis. :mrgreen: Už nevím, co jsem do toho dopisu napsala, asi nějaký obecný kraviny, ale co asi čekali, že tam lidi napíšou? Že si od dětství nepřejou nic jinýho než mejt ešusy se zbytkama knedlíků? :mrgreen: No nevzali mě. Asi jsem s maturitou byla na tohle místo málo vzdělaná. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
9.12.18 21:50
@PetraJ píše:
Ty se tomu směješ, ale když jsem kdysi po rodičáku hledala práci na ranní, našla jsem inzerát, kde sháněli někoho na umývání jídlonosičů v nějakým soc. zařízení. No a chtěli životopis a motivační dopis. :mrgreen: Už nevím, co jsem do toho dopisu napsala, asi nějaký obecný kraviny, ale co asi čekali, že tam lidi napíšou? Že si od dětství nepřejou nic jinýho než mejt ešusy se zbytkama knedlíků? :mrgreen: No nevzali mě. Asi jsem s maturitou byla na tohle místo málo vzdělaná. :lol:

To se nediv - já bych tě taky nevzal. Věděl bych, že při příležitosti odejdeš jinam a já budu muset hledat někoho jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8524
9.12.18 22:08
@Prof. Farnsworth píše:
To se nediv - já bych tě taky nevzal. Věděl bych, že při příležitosti odejdeš jinam a já budu muset hledat někoho jiného.

No vidíš a já bych neodešla. Potřebovala jsem práci na ranní a zůstala bych. Tenkrát mi bylo jedno, kolik se tam bralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.18 22:12

U nas ma uklizecka 200 na hodinu, s tim, ze bude delat 3-4 a zapocitaji se dve… ale dela max dve, spis min… takze dostava 400 za hodinu a pul. Vic nez vetsina zamestnancu…
Uklizecky do domacnosti berou taky tak 150-200

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat