Uklízečka kolik na hodinu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
No, 80 Kč se dá dát lidem, kteří nedělají na plný úvazek, hodně je oblíbená OZP.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Prof. Farnsworth píše:
Budou tam těžký otázky? Chtěli CV a motivační dopis v angličtině/nemčině? A kde se vidíte za pět let?
Ty se tomu směješ, ale když jsem kdysi po rodičáku hledala práci na ranní, našla jsem inzerát, kde sháněli někoho na umývání jídlonosičů v nějakým soc. zařízení. No a chtěli životopis a motivační dopis.
Už nevím, co jsem do toho dopisu napsala, asi nějaký obecný kraviny, ale co asi čekali, že tam lidi napíšou? Že si od dětství nepřejou nic jinýho než mejt ešusy se zbytkama knedlíků?
No nevzali mě. Asi jsem s maturitou byla na tohle místo málo vzdělaná. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetraJ píše:
Ty se tomu směješ, ale když jsem kdysi po rodičáku hledala práci na ranní, našla jsem inzerát, kde sháněli někoho na umývání jídlonosičů v nějakým soc. zařízení. No a chtěli životopis a motivační dopis.Už nevím, co jsem do toho dopisu napsala, asi nějaký obecný kraviny, ale co asi čekali, že tam lidi napíšou? Že si od dětství nepřejou nic jinýho než mejt ešusy se zbytkama knedlíků?
No nevzali mě. Asi jsem s maturitou byla na tohle místo málo vzdělaná.
To se nediv - já bych tě taky nevzal. Věděl bych, že při příležitosti odejdeš jinam a já budu muset hledat někoho jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Prof. Farnsworth píše:
To se nediv - já bych tě taky nevzal. Věděl bych, že při příležitosti odejdeš jinam a já budu muset hledat někoho jiného.
No vidíš a já bych neodešla. Potřebovala jsem práci na ranní a zůstala bych. Tenkrát mi bylo jedno, kolik se tam bralo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nas ma uklizecka 200 na hodinu, s tim, ze bude delat 3-4 a zapocitaji se dve… ale dela max dve, spis min… takze dostava 400 za hodinu a pul. Vic nez vetsina zamestnancu…
Uklizecky do domacnosti berou taky tak 150-200
- Citovat
- Upravit