Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Myslím, že když je tam ta časová návaznost, tak to není problém, ale nemůžu to nikde dohledat.
@Ralzinka88 píše: Více
No já právě take různě hledala, ale také nic nenašla, tak mě napadlo požádat o radu tady. Vubec nemám tucha, ani jak by to bylo, kdyby jsem do práce nastoupila a pár dní na to to tam nedala a musela na PN.
@Elishka1 píše: Více
A to takto jde? Omlouvám se, pokud se hloupě ptám, ale jsem na PN poprvé za celé ty roky ![]()
@Anonymní píše: Více
No jak, prostě bys dostala další neschopenku, co je na tom k řešení?
@j.a.n.i1 píše: Více
Já myslela, že se to nějak vylučuje, ale asi to je blbost, pokud člověku něco je, tak co se dá dělat a je to pak jasné. Moc děkuji ![]()
Také se mi stalo, v pátek ukončila k neděli neschopenku, ale pritizilo se mi, tak mi v pondělí doktorka vystavila novou.
@VeseláBobina píše: Více
Já jsem v tom opravdu laik, na PN poprvé, tak proto. No udělalo se mi líp co začlo pršet a co jsem si dala něco na ten žaludek. Uvidim zítra, každopádně to chci do práce aspoň zkusit. Mozna tam přijdu na jiné myšlenky. Vecer mi bývá vždy skoro dobře, já to nechapu
Když nastoupíš do práce mezi tím, tak ti to zase poběží od začátku. Takže první dva týdny platí zaměstnavatel atd.
Ahoj lidi, poradí někdo, jak to chodí, pokud mám ukončenou nemocenskou k neděli a je mi dnes zle a do práce nejsem schopná nastoupit? V pátek jak jsem ukončovala PN to vypadalo dobře, ale dnes to vypadá, že pojedu na pohotovost.Lze nemocenskou nějak dodatečně prodloužit, když mi ji lékařka v pátek k neděli ukončila? Nebo jak se v této situaci zachovat?