Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Holky diky, vsechny ty veci jsem prave prochazela uz rano… a to jsem mu i rekla.. no byla jsem za blbce a poslal me do haje. Ted jsem obvolala hygieny a covid linku- budou dr kontaktovat, nicmene dokud on se neodhodla mi to ukoncit- mam smulu.. budem resit v pondeli, jsem fakt nastvana a asi uplne nestastna.. jinak mi rekli ze je viceme jiste ze pozitivni budu. Ale ja na nej nemam paku a vubec nikdo mi neni schopny rict, jak to teda mam ukoncit
@Mar__tanka1983 píše:
@ugluk ona covid linka těžko může volat lékařům a domlouvat jim…
No proto píšu, že covid linka nic nezařídí, že jí tam sice můžou podat správné informace (i když v mém případě se ani to nepodařilo), ale karanténu jí neukončí a doktora přesvědčovat nebudou, maximálně jí odkývou, že má pravdu ona.
Jinak si pamatuju mou a manželovu dr. loni. Muž měl pozitivní test. Já ho měla pozitivní až následující pátek, takže tam volal v pondělí po 10 dnech (jak byla tehdy izolace) - jednak poprosit o ukončení své izolace, neb už byl bez příznaků, druhak jí sdělit, že manželka byla v pátek pozitivní. A dr. na to - no to vás nemůžu pustit, když máte pozitivní kontakt, to bude nová karanténa pro vás! Tak jsme jí vysvětlovali, že po skončení izolace už ho další kontakt do karantény nepošle, no nevěřila, posílali jsme jí odkazy na hygienu, covidweb, ministestvo, PDF pravidel… Nakonec teda vyměkla s tím, že se to mění každou chvíli a ona to nezvládá sledovat. Ale kdyby nevyměkla, tak má muž smůlu, prostě mu napaří nových 10 dní doma a šmitec.
@ugluk achjo, aspon ji neco obmekcilo…
ja chapu ze toho maji hodne, vazne… tak moc ze kdyz jsem mela dokonce osklivy priznaky tak mi ani ten paralen neporadili. Vsemu rozumim, ale tohle uz mi prijde jak na truc. Mam chut tam zavolat, at mi to ukoncej ze pujdu na HO, i kdyz ho mit nemuzu… ja jsem uz z prace mimo 3 tydny, diky tomuhle postupu mi v praci ani neverej… je to fakt jak u … no a treba mi prijde negativni vysledek a bude to vyresene ![]()
@Xmichaelah Hele vůbec neni jisté, ze budes pozitivni, ditko bylo taky negativní po tech 14 dnech.
@j.a.n.i1 ja tak doufam, vysilam vsechny prosby do vesmiru 🙏 a taky doufam ze nebudu ted cekat tri dny ![]()
Vzdyt ja vlastne ani nemuzu poslat dite do skolky, neb ho nema kdo vyzvednout 😂
Gratuluji!
Ale stejně bych od toho doktora odešla, kdo ví, co si zas vymyslí příště.
Právě máme na neschopence s dg. Covid. 100 lidí, nedovedu si představit hnát všechny na další PCR
, prostě jen zavolají, když už nemají příznaky jsou do práce, když nemají a nebo se jim holt ještě nechce zůstanou ještě týden doma.
@ugluk uz jsem hezky vyplnila dotaznik jinde, protoze presne to me napadlo, priste bude podminovat rymu dolozenim 14 dnu v posteli…
diky za moralni podporu
@Anonymní píše:
Právě máme na neschopence s dg. Covid. 100 lidí, nedovedu si představit hnát všechny na další PCR![]()
![]()
, prostě jen zavolají, když už nemají příznaky jsou do práce, když nemají a nebo se jim holt ještě nechce zůstanou ještě týden doma.
Takhle to meli vsichni, ja nevim co ten muj dr vymyslel ![]()