Ukončit podnikání?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.9.24 18:59

Děkuji. moc všem. Všechny příspěvky jsem si přečetla třikrát.
A ještě jednou přečtu…
Moc mi to pomohlo. Na ostatní otázky odpovím ještě dodatečně.
Tento týden jsem skončila na kapackach. Na druhý den jsem šla do práce. Už nemůžu. Dojedu rok a skončím. Mám pocit, že jsem opravdu do toho vložila 200% sebe. Jsem velký dříč, ale tělo i psychika hlásí velký vykřičník. Mrzí mě to velmi…

• Citovat
  • Upravit
1941
29.9.24 19:26
@Anonymní píše: Více

A když si se takhle rozhodla ulevilo se ti, alespoň trochu? Probrala si to s manželem vždyť musí vidět, jak na tom jsi, správné rozhodnutí držim palce ať je ti lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35607
29.9.24 22:08
@Anonymní píše: Více

Vykašli se na to co nejdřív. Dodělej co máš rozjednano a další zakázky si už neber. Co manžel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.24 23:31

Ty jo! To zní jako fakt náročná divočina! 😥 🍵 Určitě vyposlechni, jak tělo mluví - zdraví je to hlavní. 🧘‍♀️ Možná pomoc terapeuta ti pomůže uvidět jiné úhly pohledu. Jestli najdeš kompromis, třeba zkrátit pracovní dobu nebo si najít někoho na pomoc, může to být cesta, jak snížit ten tlak. Může pomoci k morálnímu osvobození a lepšímu zdraví najít práci s klidnější rutinou. 💪renee!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
5.10.24 23:19

Tak to je mi moc líto a hrozně ti rozumím. V gastru pracuji jako zaměstnanec a podle mě nejhorší jít do podnikání v gastronomii. Je potřeba být hodně dlouho v práci, pokud jsi vesnická hospoda, tak tam chtějí štamgasti i přes zavírací dobu sedět. Ty by sis mohla ulevit pouze tím, že si najdeš schopnou brigádníci na DPP a modlit se, aby do práce chodila a nekradla. Vaří se u vás? Zkusila bych hodpodu rozjet pouze na hotová jídla a pracovní dobu nechat do 16.00, poté pouze pro uzavřené společnosti, akce. U nás se hodně zákazníků musí smířit zkrátka s tím, že se v neděli v 20.00 hodin nenají. Ale pokud jsi vyzkoušela všechny varianty, nevydělaváš, zdravotně jsi v háji. Vykašlala bych se na to. Gastro často krachuje, nejsou lidi, kteří by chtěli pracovat do noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat