Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Chci se zeptat dneska mi syn ukousl kousiček mýdla??chvili plakal ale potom se uklidnil…muze se stat neco vazneho? cca velikost liskoveho orechu…:(
@Gzuza píše:
Chci se zeptat dneska mi syn ukousl kousiček mýdla??chvili plakal ale potom se uklidnil…muze se stat neco vazneho? cca velikost liskoveho orechu…:(
Myslím si, že by nemělo. Moje sedmi měsíční dcera mi držela v sedačce párek, koukala na něj a najednou jsem se otočila a kus párku nebyl
![]()
Já si myslím, že mýdlo nic neudělá
. Jsou i horší věci, které může sníst..buď ráda za to mýdlo
. Max. ho vyzvrací ![]()
@jullls píše:
Myslím si, že by nemělo. Moje sedmi měsíční dcera mi držela v sedačce párek, koukala na něj a najednou jsem se otočila a kus párku nebyl![]()
tak snad to nic neudelá:)tak hold mela chut na parek ![]()
Nedávat hned pít, chvíli počkat, aby to v bříšku nenapěnilo. Jinak v Sama doma říkali, že mýdlo, šampon a pod vůbec nevadí. ![]()
Začal tak brečet asi ho to muselo štípat tak jsem se lekla…no on sni co vidi je to hruza ho uhlídat…o pisku nemluvě
Nestane se mu nic, ten náš už toho okousal, mýdlo, přestal olizovat, až když si ho dal do očí ![]()
Ale je fakt, že malá když se koupe, saje žínku, kterou ji myju ![]()
V nejhorším se po. ere
Pokud se nepoblinkal, tak myslím, že to bude v pořádku. Možná by to mohlo trochu napěnit obsah střev, ale jakmile to vyjde, tak bude dobře.
Nic se mu nestane
Můj mladší je taky žrout všeho
Stačí mu nestřežená vteřinka a už má něco v puse
Mýdlo už taky ochutnal, když si starší myl ruce a nechal ho ležet na umyvadle…
Neboj, akorát bych dala preventivně Espumisan, ty bublinky ve střevech ho mohou potrápit.. ![]()
Zavolala bych na toxilinku 224919293. Tam ti poradí nejlíp. Jestli je to nebezpečné a co teď dát jíst a pít.
Zatím to bere v klidu asi mu to nic neudelalo…tak uvidime ani nezvracel tak snad bude vse v poho ![]()