Ukousl kousek mýdla

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
498
18.6.12 06:38

Ukousl kousek mýdla...

Chci se zeptat dneska mi syn ukousl kousiček mýdla??chvili plakal ale potom se uklidnil…muze se stat neco vazneho? cca velikost liskoveho orechu…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jullls
18.6.12 06:59
@Gzuza píše:
Chci se zeptat dneska mi syn ukousl kousiček mýdla??chvili plakal ale potom se uklidnil…muze se stat neco vazneho? cca velikost liskoveho orechu…:(

Myslím si, že by nemělo. Moje sedmi měsíční dcera mi držela v sedačce párek, koukala na něj a najednou jsem se otočila a kus párku nebyl :D :D

• Citovat
  • Upravit
68
18.6.12 07:18

Já si myslím, že mýdlo nic neudělá :). Jsou i horší věci, které může sníst..buď ráda za to mýdlo :-D. Max. ho vyzvrací :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
18.6.12 07:19
@jullls píše:
Myslím si, že by nemělo. Moje sedmi měsíční dcera mi držela v sedačce párek, koukala na něj a najednou jsem se otočila a kus párku nebyl :D :D

tak snad to nic neudelá:)tak hold mela chut na parek :DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
18.6.12 07:19

Nedávat hned pít, chvíli počkat, aby to v bříšku nenapěnilo. Jinak v Sama doma říkali, že mýdlo, šampon a pod vůbec nevadí. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
18.6.12 07:21

Začal tak brečet asi ho to muselo štípat tak jsem se lekla…no on sni co vidi je to hruza ho uhlídat…o pisku nemluvě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15056
18.6.12 07:24

Nestane se mu nic, ten náš už toho okousal, mýdlo, přestal olizovat, až když si ho dal do očí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
18.6.12 07:34

Ale je fakt, že malá když se koupe, saje žínku, kterou ji myju :D

• Citovat
  • Upravit
31594
18.6.12 07:53

V nejhorším se po. ere :mrgreen: Pokud se nepoblinkal, tak myslím, že to bude v pořádku. Možná by to mohlo trochu napěnit obsah střev, ale jakmile to vyjde, tak bude dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
18.6.12 08:27

Nic se mu nestane ;) Můj mladší je taky žrout všeho :cert: Stačí mu nestřežená vteřinka a už má něco v puse :cert: Mýdlo už taky ochutnal, když si starší myl ruce a nechal ho ležet na umyvadle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11952
18.6.12 08:40

Neboj, akorát bych dala preventivně Espumisan, ty bublinky ve střevech ho mohou potrápit.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
18.6.12 08:54

Zavolala bych na toxilinku 224919293. Tam ti poradí nejlíp. Jestli je to nebezpečné a co teď dát jíst a pít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
18.6.12 09:52

Zatím to bere v klidu asi mu to nic neudelalo…tak uvidime ani nezvracel tak snad bude vse v poho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák