Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MUFICE píše:Že jo potvora jedna, mě to taky napadlo. Odříkaného chleba největší krajíc
Ráno jsem koukala na včerejší díl a byla to jasná žárlivost.
@mejdylko píše:
@MarkyM no mě taky. Já jak mám ráda Vandu Hybnerovou a jak to suprově hraje, tak jemi jí i líto. Jsem měkejš.
Akorát mi přijde divnej ten kriminál
Taková šmrncovní ženská a vylezla z basy
![]()
Tak třeba vylezla už před nějakou dobou a stihla si najít práci a bydlení ![]()
@Hesovi píše:
Tak třeba vylezla už před nějakou dobou a stihla si najít práci a bydlení
Teď si na to kápla, jinak by nemohla žádat Emu do vlasní péče ![]()
@MUFICE no jasně že žárlí a teď si bude nadávat, že ho poslala do háje a radši snim nebyla. Ale já myslim, že se stejně pak dohromady daj a bude ztoho strašněj happyend. ![]()
@mejdylko píše:
@MUFICE no jasně že žárlí a teď si bude nadávat, že ho poslala do háje a radši snim nebyla. Ale já myslim, že se stejně pak dohromady daj a bude ztoho strašněj happyend.
Snad bude, ale pokaždé to tak dopadnout nemusí..Třeba si Mára řekl, že to nemá smysl a ani bych se mu nedivila, Monika se chová, jak ledová královna, každý chlap takové nervy nemá, čekat, až si připustí, že by ho chtěla.. ![]()
Holky, neštvěte mě jakou nemocí Mirinky??? Kdo je ta zrzka poví mi někdo? Prosím! ![]()
@lucka.Kr tak jsem to nemyslela
je jasné, že aby o ni mohla žádat to musí mít. Jenom jste se bavili o tom, jak vypadá dobře, tak jsem to myslela tak, že se jí může třeba dařit
ale znělo to asi debilně ![]()
@Silwinka87 píše:
Snad bude, ale pokaždé to tak dopadnout nemusí..Třeba si Mára řekl, že to nemá smysl a ani bych se mu nedivila, Monika se chová, jak ledová královna, každý chlap takové nervy nemá, čekat, až si připustí, že by ho chtěla..
Taky si myslím. Chlapi sice chtějí dobývat, ale musí to mít výsledek. Ne, že budou dobývat věčnost, a když stejně dostanou prakticky kopačky, budou se snažit dál. To se Mončí dost přepočítala…
@Petorka píše:
Holky, neštvěte mě jakou nemocí Mirinky??? Kdo je ta zrzka poví mi někdo? Prosím!
To je neznámá zrzka, co leze známé MOnice do zelí ![]()
@Petorka zrzka se tam objevila teprve včera. Je to nějaká holka co ji Mára šťouchá ![]()
@Petorka píše:
Holky, neštvěte mě jakou nemocí Mirinky??? Kdo je ta zrzka poví mi někdo? Prosím!
Pardon
přemýšlím co by mohlo pokazit Jardovi a Lence tu svatbu. Zrzka je Radka Márova kámoška na spaní ![]()
Jo tak, takže nová postava, no proto jsem si říkala, kdo to je, kde se tam vzala, tak to nejsem až tak mimo
, díky ![]()
@Petorka píše:
Nemoc Mirinky je zase výplod zdejších scénáristek. Víš, jak to tu chodí, vždycjy si vymyslíme nějakou zápletku
. A zrzka nevím, ještě tam nebyla. Asi to bude nějaká náhodná známost…
@Hesovi píše:šťouchá
@Petorka zrzka se tam objevila teprve včera. Je to nějaká holka co ji Mára šťouchá