Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Iv.Sa. 57578084 [/citace)
To teda mohutný trapas
PRESKRTNUTO ještě v pondělí půjde na komoru jako by nic, páč si to nebude pamatovat…
Já asi s Ulicí dočasně skončím, nebo budu tu Blanku minimálně přetáčet, nedělá mi to kvůli osobním zkušenostem s alkoholikem v blízké rodině vůbec dobře, Rybová to hraje dost dobře, je mi z toho nanic, je mi líto Evžena, Kristýny… radši ať je tam milion nesmyslných linek, Kačenáčků, Dvořáků a otřesného Michala než tohle ![]()
@Amalthea píše: Více
Jo, jak tu někdo psal, ze zas Evzen určitě uteče.. No co má dělat, nechat se stáhnout taky ![]()
@a12 píše: Více
O tom jsem se asi zmínila já, ale psala jsem, co jsem jen viděla/slyšela v ukázce - že musí na posilovačku, jinak že odejde, ale pak jí vysvětlil, jak těžký by to bylo i pro něj, a ona celou mlčela a pak řekla, že je hrozně unavená (a že jde spát, pokud si vzpomínám). Víc tam nedali.
Ale jak koukám na Kinotip, je tam toho víc, i jak se zachová, bude vše bagatelizovat, na Áčka nechce a ztropí scénu… A Igor opravdu nevěděl o jejím problému a nedošlo mu to, když vždy odmítala sklenku a najednou pro ni nemá pochopení…no však mrkněte.
@Žirafa 69 píše: Více
Ja myslím, že si to asi nebyla ty.
To bylo s tim, ze uz to jednou udělal, ale je to proste pochopitelný, ze nemůže bejt vedle někoho, kdo pije.
@a12 píše: Více
Jojo, už vím.
No chápu je oba. Ona - jak píšou, byla pořád opora pro všechny, a pak, když se od těch pomluv chtěla distancovat - asi aby jí to ještě víc neublížilo, to prostě nezvládla, když to skončilo. Se holt může u zátěžových situací stát u někoho, kdo přestal pít, ale taky jak se říká - alkoholik, byť vyléčený, není vyléčený, ale abstinující.
A ještě s tím Vaškem a Bárou…se pominu. Ona dá vzkaz do bundy Pavlovi, ať přijde k ní na kafe a náhodou Vašek bundu shodí, přečte to a přijde k ní on.
A do toho Pavel a najde ho tam, a Bára to pak ještě schytá od Vaškovy mámy, (bylo tam víno). Kruci, si to nemůžou pošeptat někde bokem v práci?
@Žirafa 69 píše: Více
mohla mu to poslat smskou, stejně jako mu psala, jestli četl její vzkaz. úpklně jsem si vzpomněla jak jsme si takhle na základce posílali psaníčka ![]()
@NinPe11 píše: Více
No psanicko ji poradila anca
respektive řekla, že to tak dělali ve škole, smsku si nejdřív přečetl ten na vozíku asi, tak nechtěla psát znovu a doma by si to zas mohla přečíst ta jeho zvědavá dcera
proto zvolila anci psanicko ![]()
@NinPe11 píše: Více
To udělala už včera - poslala sms. Kruci, to aby se vždy podívala, kde a jak má (jestli displejem dolů/nahoru) mobil, aby mu to někdo náhodou nepřečetl. ![]()