Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3109
27.4.25 11:52
@Žirafa 69 píše: Více

Já sem první myslela, že snad bude nějaká podvodnice, že na to přijdou, ale ono to nakonec bude ta nemoc, protože první budou naštvani a pak dojati…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
27.4.25 11:57
@malákráličice píše: Více

Tak věkové je Tereza Brodská od něho starší o šest let…a je fakt že od něho vypadá starší… Ale mě je teď v seriálu náhodou sympatická… Kdo mě začíná štvát je Vasikova máma… Jak na ni dycky naběhne a Bára se jen omlouvá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19264
27.4.25 12:09
@Letee píše: Více

Ta herečka (Vašíkova máma) mi byla nesympatická už kdysi v Ordinaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
27.4.25 12:11
@darktera píše: Více

Nevím proč by nemohl mít plnohodnotný partnerský vztah i člověk, který s partnerem nechce bydlet :roll: Ne každý po společném bydlení prahne a není to žádná povinnost.
Jenom je samozřejmě potřeba najít si někoho kdo to má stejně. A takových lidí je čím dál tím víc.
Magda s Petrem jsou spolu navíc krátce není se kam hnát a to taky hlavně s ohledem na děti i přesto, že už jsou dospělí - papírově :)
Jinak v reálu je Dolanský starší celkem o dost to je pravda, ale v seriálu pokud se nepletu jsou víceméně vrstevníci.
I kdyby ne rozhodně je výrazně víc v pořádku vztah cca35ti letá Magda a dejme tomu 45-50ti letý Dvořák než 35ti letá Magda a 18ti letý Dvořák mladší :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39650
27.4.25 12:15
@Dixies píše: Více

Tam mi nějak nevadila,

@Letee…ale to, jak se jí Bára podivně omlouvá a vlastně nic nevysvětlí…místo aby rovnou stručně řekla, že její syn našel vzkaz, který byl určen dotyčnému pánovi, kterého u ní viděla, a myslel si, že pozvání platí pro něj, hotovo. Nechápu, proč neřekne to důležité/podstatné rovnou. Holt aby vznikla zápletka, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
27.4.25 12:16

renduli Promiň ale 18ti letý kluk a 34-35ti letá ženská to je :poblion:
To přitáhnout domů můj syn, tak budu teda velice zpytovat svědomí a přemýšlet o tom, kde se asi tak stala chyba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
27.4.25 12:33

Jo to máš pravdu, to sem si taky říkala proč skoro kokta a sklopí hlavu a pořádně nic nevysvětlí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
27.4.25 12:36
@Apolena05 píše: Více

Asi jsi špatně pochopila můj příspěvek. Je tam otazník a smajlík 8o. Je to reakce na jinou uživatelku.
Já takový vztah určitě za standardní nepovažuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148692
27.4.25 12:38
@darktera píše: Více

A já to docela chápu že se nechce rvát k Dvořákovým kde je uz tak narváno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
27.4.25 12:56

Taky myslím, že on to až moc zene, jako ti kluci fakt celou dobu bydleli jakoby sami on na cestách a najednou tam bydlí dennodenně a ještě by se tam měla nastěhovat Magda…jako takto chápu i ty kluky…i Magdu Teď mě přijde takový urputný…

Příspěvek upraven 27.04.25 v 12:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
27.4.25 12:58
@Anna766 píše: Více

Ja taky a zas tak dlouho spolu fakt nejsou a hned pustit svůj podnájem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
27.4.25 13:10

Jo, je to jeho šéfová a boji se jeho mámy, jak kdyby jí ona šéfovala :mrgreen: Přišla mi jak nějaká školacka u ředitelky na koberečku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
27.4.25 15:09

@MUFICE 57585557 [/citace
Jo jak na koberečku a teda maminka Vasika jak to Báře říkala v království mě připadala jak,,čarodějnice,, to byl výraz…ale celkově mě to pobavilo jak si k ní Václav nakráčel a začal jist ty tyčinky a olivy a,,vinooo nee,,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
27.4.25 16:13
@Letee píše: Více

Jo, ten Václav to hrál dobře :mrgreen: A pak čuměl ten Pavel, že už je u ní doma taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
27.4.25 20:12

Navíc nemám pocit, že by magda nějak aktivně hledala chlapa :nevim:
A sestehovat se do malýho bytu k pubertakum, kterých je třídní a po tak krátký době je vážně nesmysl :nevim: zvlášť když kluci nepotřebujou každodenní dohled a on u ní může kdykoliv přespat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí