Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Iv.Sa. píše: Více
Mě taky překvapil, ovšem. ta holka před ním, to bylo něco
nevím jak se jmenuje… Dcera Pavla z Království hracek
@Taktinevím píše: Více
Já sem, ale nemyslela chování Bary, ale Václava, že mě ty jeho scénky přijdou úsměvné…
@Letee píše: Více
jo, Václav je tam ted asi nejsympatičtější postava.
@vokishka píše: Více
To, jak ho Sára pomalovala, mi přišlo při jeho handicapu očima jeho mámy opravdu dehonestující. Já ty Sářiných manicko-euforické stavy nedávám
Každý extrém je mi svým způsobem protivný ![]()
to bylo jen v ukázkách, neviděla jsem to pořádně. Ale i tak je mi nesympatické, jak se jeho máma chová.
Já taky tu Sáru teď nedávám, ta její euforie…všechno až moooc… A fakt si v té práci dělá co chce…
Příspěvek upraven 03.05.25 v 11:50
PRESKRTNUTO a opět jim Vaškova mamka vynadala a Anča s Bárou staly a hlavu klopily jak dvě školačky…
Ja to tedy videla a reakce Vasovo mámy mi přišla přehnaná. Ony to fakt nemyslely zle. Naopak. A jakou mu to udělalo radost. A tedy nechápu proč si to chování Vaškovo mámy nechávají líbit
![]()
Pondělí 5.5.
Pracovní tempo, nasazení a úsilí, velkého pracujícího týmu, se dvěma manažerkami, vystihla Sára v jedné větě : " A neprodali jsme jsme náhodou jednu sadu?"🤣 🤣 🤣
Ano, v tomhle jejich systému, opravdu náhodou.
@Haannka74 píše: Více
Ja myslela, ze prodej v tom krámku neni jejich podnikání.. Tam jde o to kompletovani a posílání dal, ne?
@a12 píše: Více
Jo, ten prodej bude asi navíc. I když nevím, jak to pak vykazují. Stejně by takhle museli krachnout do měsíce. Jediný s dotacemi je Vašek a ten na vozíku, zbytek nemá nic.
No kdoví
u toho Pavla, nebo jak se jmenuje, ta linda taky rikala, ze kdyby se nechal normálně zaměstnat, že by na něj mohla brát příspěvky.
Tak to třeba platí i na alkoholiky
jakože pomoc alkoholikum začlenit se do pracovního procesu ![]()