Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3107
5.5.25 20:38
@Taktinevím píše: Více

Taky sem.si to rikala…u těch dezertů… Že prachy nemaje, kde na to naráz vzala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3107
5.5.25 20:40
@Taktinevím píše: Více

Ano ty vlny nebo co to má ji teda taky ostrihala… A to buďme rádi, že teď aspoň tam je v té slavné firmě, první měsíc jak začali byla pořád u doktora, u Franty či dovolená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65168
5.5.25 20:47

Moc jsem nepochopila tu němčinu. Vždyť koktal, neuměl to ani přečíst. Co chtěli, pochvalu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21392
5.5.25 22:43
@vokishka píše: Více

Nepsal mu to bracha a on nevedel, co tam predcita? Bylo tam hned v začátcích, že jeden je dobry na matiku a druhý na jiné předměty a pomáhají si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65168
6.5.25 05:45
@malákráličice píše: Více

To je jedno, kdo mu to psal. Ale oni se cítili dotčení, že se to učitelce nelíbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
6.5.25 07:33

Přesně, to jsem taky říkala, takovéhle blekotani by žádný učitel nehodnotil jedničkou nebo dvojkou. Nevím co si představovali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5686
6.5.25 08:22

tak už už to skoro vypadalo, že se Bára dokáže pořádně Tůmový postavit a zase prd :mrgreen: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65168
6.5.25 12:56
@NinPe11 píše: Více

Neber mi iluze, podle popisku jsem myslela, ze se konečně ozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61090
6.5.25 14:23

No jim hlavně vadila ta poznamka o koktani, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65168
6.5.25 14:26
@a12 píše: Více

tak to je normální běžná poznámka, když to z někoho takhle leze. Pochybuju, že to byl první učitel, co něco takového použil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3150
6.5.25 14:58

Když se Kolda zvedal z té postele u Šímy, tak si prdnul? 8o :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61090
6.5.25 15:00

No ja nevim, znám dva koktajici lidi, jedna byla spolužačka druhej v práci a nikdo by si poznámku o koktani u nikoho, ani nekoktajiciho nedovolil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65168
6.5.25 15:04
@a12 píše: Více

je to takový obrat, někdy se řekne leze to z tebe jako z chlupaté deky. A je jasně, že to neřekneš tomu, kdo skutečně koktá. Ale to ten učitel ví, co to je za děcko a třídu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61090
6.5.25 15:08

No, ale když ji rekli, on takhle kokta normálně.. Tak řekla, že tim hůř a mel by s tim něco dělat.. Ta učitelka je prostě divná, neempaticka, má divnej tón.. Přesně ta učitelka, kvůli kterýmu se citlivější děcko rozbreči. Měla jsem takovou spolužačku, která se u každýho zkoušení rozbrečela.. No u tyhle by se zhroutila úplně.
A ja teda taky.. Vždycky jsem měla strašnou trému a vědět, že to je ještě učitelka, která se každýho snaží zesmesnit, tak bych před každou hodinou s ní měla nervy.. Vlastně uz den předem, když bych věděla, že zas máme hodinu s ní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bedrisek
6.5.25 18:28

PŘEŠKRTNUTO Ta Gábina 8o :roll:. Štve mě. Jako Jirka tím svým výbuchem překvapil, ale nedivím se mu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!