Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a12 píše: Více
Nevím, jestli má přímo něco. Ale ted, v tuto chvíli, jsou tam dva s dotací. A „živí“ pět dalších lidí.
@Lucy75 píše: Více
Mě se nelíbilo, jak žádali oba o ruku toho druhého.
@Letee píše: Více
Já si říkám, kde vzala najednou peníze. Udělá 12 dezertů, má certifikované barvy na obličej, byla na kurzu? Jakože, cože?
@vokishka píše: Více
Mě by docela zajímala Ančina pozice. Mě přijde, že nic nedělá, jen vaří čaj a občas dojde na poštu. A panebože, já bych jí ostříhala. Nebo aspoň, kdyby to nosila sepnutý jako dří, to jí sedlo a byla v tom mladistvější
@a12 píše: Více
Myslela jsem to " obrazně ". Co s takovým úsilím, nasazením a týmem😅 můžou stíhat vyrábět.
Ale určitě vyvážení i do ciziny a tam jim můžou ruce utrhnout.
@Taktinevím píše: Více
Očima charakteru postavy jeho úzkostné a ustarané mámy, která ze všech stran /nikoli přímo v Království hraček/ bojuje s různými předsudky okolí a s vlastním strachem o důstojnost svého milovaného handicapovaného dítěte.
Mně poslední dobou přijde celá nějaká divná ta Ulice.
Teď ten pondělní díl co bude zase divný. Pracovní nabídka pro Gábinu. Na několik let jsem Ulici přestala sledovat, vrátila jsem se z nostalgie zřejmě a uf. Asi se na to vyprdnu znova:-/
Chápu, že u nekonečného seriálu je potřeba nějaký děj vymyslet, ale za mě jsou to divné zápletky…
@Iv.Sa. Ano z pohledu úzkostné a ustarané maminky. Ona úzkostná je dost. Možná by to chtělo odborníka. Vždyť i je to musí hodně svazovat, vidí čerta i kde není.
Na druhou stranu Bára tedy by u mě nějaké zkušené a odborné vedení jako šéf nevzbuzovala taky.
@Snopy123 píše: Více
Já už více měně ze setrvačnosti jen občas prolitávám posunovací okýnka na OnePlay, to samé u seriálu Jedna rodina ![]()
Mě tak vytáčí ti Mareckovi že při přetáčení už sproste nadavam
misto aby je dali pryč tak jim tam strčí ještě další bábu jako by nestačil ten bubák Věrka
![]()