Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucy75 hračkářství vypadá, že jsou tam všichni retardovaní. Podle mě to uráží chráněné dílny.
@Lucy75 píše: Více
Jo…bylo to fakt hrozný bylo mi do pláče a to Ulici jinak opravdu neberu smrtelně vážně a nějak intenzivně to neprožívam ![]()
Ja nechapu jak Bára muze byt ředitelka firmy, kdyz se každému furt omlouvá a čumí jak svatá dala
Ted naposled jak se omlouvala Vašíkovo mámě. No tvl….
Přitom dělala v reklamce a tam podle mě musela mít ostrý lokty me?
@NinPe11 píše: Více
celá ta firmička by jim dávno zkrachovala, však je totálně neschopná…
a teda vůbec jí ten účes a celkový zjev nesluší, vypadá v těch hadrách o 10let starší..
přitom je to výrazná hezká ženská, jen holt víc po tátovi než po krásné mamince
@Lucy75 píše: Více
Představitelka Báry je velice hezká ženská, jen bohužel ji ty hábity dělají starší, širší, unylejší..
Nechápu proč si nevezme nějaký svetřík, kalhoty..není přece vůbec tak stará aby nosila věci jako 70 letá babička..
Za mlada byla vyloženě krásná.
@malákráličice píše: VíceŽe bych se s tím Slezáčkem trefila?
Mě teda hodně zajímá teta Běta, co s ní bude…můj typ je vážná nemoc. Co myslíte vy ostatní?
@Dixies píše: Více
Táborský to zahraje. Standa měl být před důchodem. Škoda že ho tam nedali už dřív, když pro tu postavu mají živého herce. ![]()
@Marika29 píše: Více
Asi je to nad moje rozlišovací schopnosti, ale zdá se mi, že má Bára každý den stejné oblečení. Pokud toho má víc, tak je to všechno hodně podobné.
@Miuska1 píše: Více
pokud jediná věc ohledně Běty bude vážná nemoc, tak to za mě scénáristé opět vůbec nezvládli. Nemoc přece není důvod k tomu, aby tajila kde bydlí, pořád někam mizela a zase se objevovala, „cestovala“ přes půl světa s kabelkou a pasem prý kdesi v podprsence apod. Vždyť ta ženská lže kudy chodí, já jí tedy nevěřím ani slovo ![]()
@Amalthea píše: Více
a Karla, pojicajtka, se jen culí a krčí rameny ![]()
@Amalthea píše: Více
Za mě taky tak, to mohli vymyslet něco jiného… No nemoc to asi bude…
@darktera píše: Více
Taky jsem to už psala, že mi k němu přijde starší, dokonce jsem si zjišťovala, jak na tom věkově jsou a pokud si to vybavuju správně, Btrodská je o 6 let starší (nechce se mi to hledat znovu). A ne, nehodí se mi k sobě.