Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Žirafa 69 píše: Více
PRESKRTNUTo já sem si to myslela, že to tak bude už v dnešním díle jako o tom nechce ani slyšet, jak kdyby nic, no Hanusková odchází to se muselo zapit… Tak se omlouvám a hotovo… A co jí řekl Igor?
@Letee píše: Více
netuším, co řekl Igor, já nekoukám dopředu, jen co je k dispozici, co sem občas dám, tak o stránku zpět odkaz (nečetla jsi?), kde se píše, co se Igora týče:
Igor se diví, že je Blanka v klidu
Bylo by moc jednoduché hodit všechnu vinu jenom na Igora, který před Blankou nechal rozlité víno, aniž by se obtěžoval jej schovat. Dříve Blanku všemožně obdivoval, ale nedal si tu práci zjistit, proč ho Blanka vždycky odmítne, když jí nabízí pití? To si nemohl dát jedna a jedna dohromady? Teď, když Blanka pokazila vše, na čem celou tu dobu urputně pracovali, pro ni najednou nemá žádné pochopení. On ji dokonce hází do jednoho pytle s Luďkem a Vandou.
…a o Vlastě toto:
Vlasta nechce být svědkem Blančina pádu
Blančino pití vrhne špatné světlot také na Vlastu, která v poslední době nedělala nic jiného, než že Blanku potápěla. Teď ji vidí klesat ke dnu a kupodivu ji to vůbec netěší. Raději by vzala zpátky všechno, čeho se dopustila, jen ať je Blanka zase v pohodě.
Jedna a jedna dohromady? Jakože kdo nepije, je automaticky abstinujici alkoholik? ![]()
@malákráličice píše: Více
Tohle tam napsali oni, ale třeba právě s tímto se neztotožňuji stejně jako Ty - přesně tak. Sice odmítla vždy se napít, ale ani v tomto případě by mě to nenapadlo, prostě každému to nemusí chutnat nebo se kdekdo dokáže bavit i bez pití, že.
ne co třeba řekl, to myslím ani není v tv jeste jenom jestli víš jak reagoval, odkaz sem zatím neotevrela… Děkuji za odkaz
To nikde asi zatím není, pokud není nějaké video-bonus na Nova.cz, ale odkaz je článek, ne video, co jsem poslala. Tady zatím video, kdy se Hanušková zastává Blanky.
Jo děkuju já to právě neotevru, tak sem chtěla vědět…
Myslíte, že bude teta Beta nějak vážně nemocná? Ze to bude to její tajemství? Nechce k lékaři… A psali, že u Marečku dojde k velmi emotivním chvilim, slzy prý potečou proudem…
O Bětě zatím bylo na Nova.cz video, že viděla video vzkaz od té, v jejímž bytě bydlí, a něco o prodělané malárii, pokud se nepletu. A na Kinotipu píšou, že:
Teta Běta něco tají a kápne na to Žaneta
Karlina záhadná tetička Alžběta Mochová se tváří jako otevřená kniha, přátelská, hovorná a přístupná prakticky jakékoli konverzaci. Nemá přece co skrývat, stačí se jen zeptat na to, co vás zajímá. Nyní se však ukáže, že to není tak docela pravda. Zdá se, že před svými blízkými vážně něco tají a že Věrčino zlé tušení se začíná naplňovat. Nebude to ale ona, kdo zavětří další podezřelé chování, nýbrž Žaneta Kolářová. Ta nenechá Bětu znovu se vymluvit a vykličkovat z prekérní situace, naopak jí dá nepříjemné ultimátum.
Mě přijdou všichni ti puberťáci z Ulice tak nereální. Občas trochu držkují, ale druhý den uznají chybu a omlouvají se, atd. Co znám puberťáky kamarádek, je to peklo, křik, nadávky, urážky, naschvály a nemožnost se s rodiči na čemkoliv domluvit. Kdyby byli všichni puberťáci jako ti v Ulici, mohlo by se slovo puberta úplně vymazat ze slovníku.
Nepřijde Vám ta Bára vůči Pavlovi hrozně stará? Možná mezi nimi takový rozdíl nebude, ale ona na mě působí už jako stará bába. Možná je to tím, jaký nosí volný babský hadry.
A Magda mě taaaak štve, jak nechce s někým bydlet. Úplně to postrádá logiku. Tak proč hledá chlapa, když s ním nechce bydlet? Líbila by se mi zápletka, že by se do ní zamiloval jeden ze synů a třeba by i nakonec byla s mladým. Zas tak velký rozdíl věku to není. Rozhodně by k ní líp pasoval mladý kluk, než starý Dolanský.
@Žirafa 69 u malárie je to myslím tak, že se střídají dny, kdy je clovek úplně v pohodě s těmi, kdy je úplně KO.
@darktera však do ní ten syn už zamilovaný byl.
Bára působí hodně staře, ale podle mě to fakt dělá to oblečení. A taky barva vlasů. Vím, že má tu černou celý život, ale u starších žen to hodně zestařuje.
@darktera Zas tak velký rozdíl věku to není? ![]()
Kluci mají 18, Magda přes třicet (není spolužačka Terezy z VŠ?).