Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Apolena05 píše: Více
Plně souhlasím, jen toho blinkajícího smajlíka bych oželela. Tahle diskuze je jedna z nejslušnějších, potažmo nejmilejších.
@Taktinevím píše: Více
je starší o 6 let ono to není moc, ale nevím taky mě přijde, že proti ní působí mladistveji
Příspěvek upraven 30.04.25 v 08:43
Mně ta linka s Bětou přijde divná. Karla má schůzku v kavárně s maminkou od J a zrovna ve chvíli, kdy to Kovářová chce říct Karle s neúčastní Běty vyšetření tak Běta vleze do dveří. A těch náhod tam je často víc.
Linku s Eliášem snad ani nezmiňovat. To ho netrklo, že si na něj někdo bude pamatovat?
Bára se chová jak mimoň, takového šéfa pohledat. 2 směny jsou vtipné. I když na plný úvazek zřejmě nepracuje ani jeden (krom Báry, ta tam asi i spí ). Takže „odpolední“ bude něco jako na 4 hodiny odpoledne…
Ale jak malá firmička, která pouze komplentuje uživí plně 1 zaměstnance a 3 na částečný + DPP Pavla + nájem + další platby je mi záhadou. Z čeho žije Bára těžko říct.
@Snopy123 píše: Více
Já si myslim, že třeba ranní bude od 8 a odpolední od 10. Když se tam potkávají pořad všichni…
@NinPe11 píše: Více
Taky si myslim, takhle to tenkrát měli i v pekárně.. Maj to tak třeba učitelky ve školce..
@Snopy123 píše: Více
Tak minimálně na ty dva berou nějaký příspěvky, ja věřím, že to budou pěkný peníze.
@a12 píše: Více
Taky si myslím, že to nebude nějaký zanedbatelný příspěvek…: ale celá ta dílna je jak z jinyho sveta
potom si maminka Václava může na Baru dovolovat, páč na Václava dostavaji peniiizky…
..a na Lukáše no
![]()
@NinPe11 píše: Více
Jo, to jo.
Ta linka s barvičkama je taky něco. Jentak pocmarat nekolik sad lakem na nehty a dát to mezi komplety do prodeje? ![]()
A ještě jak zrovna přišla maminka shánět tu barevnou sadu, to je nahodicka
tak čekám, jestli to tam začnou malovat, nebo budou prodávat sady s barvičkama, - pocmarej si sám, nebo to bude mít Sára jako vedlejsak a bokem jim to bude malovat lakem na nehty
mimochodem občas naky u sebe nosí. Kolik by tak bylo potřeba laku na nehty na 5 sad?
@Letee píše: Více
No a co jsem pochopila, tak by mohla i na… Nevim jména
prostě toho bráchu lindy.
Mně se mimochodem vůbec nelíbí
a proto mi ani nepřijde, že by vypadal nějak výrazně mladší.
Hlavně mi přijde že tam utichlo to, že jak byla Sára KO, teď je plná energie. Jsem čekala co z toho bude bude a vypadá to asi jen na jarní únavu ![]()
@a12 Co je to pro Tebe pěkné peníze?
Navíc tedy jediný kdo tam má nějaké postižení je Václav na částečný úvazek. A tedy ten na vozíku (jméno nevím). Zbytek je normálně zdravý ne?
To na sebe si vydělají? 2 zaměstnanci, Bára a DPP Pavla?
Možná má nějaký peníze ještě z grantu od toho města.
Sranda by byla, kdyby to Bára rozjela se zdravými zaměstnanci, jak chtěla původně.
To asi budou natáčet něco srpnového
https://liberecka.drbna.cz/…arzisty.html?…