Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Iv.Sa. píše: Více
Ale třeba v případě tygra na obličeji (viděla jsem to až dneska) to on sám chtěl a měl z toho radost. A tu radost je třeba mu taky dopřát.
@Taktinevím píše: Více
Asi tak, ano, on je sice věkově dospelej, ale mentálně prostě ne
mentálně je to dítě který ma radost z každý blbiny ![]()
A teda potkat takovyho kluka s takovou maluvkou, tak mi to vůbec divný nepřijde
však kolikrát si na obličej něco nechávaj namalovat i maminky ![]()
Trochu jsem čekala, že druhej den budou pomalovany všichni ![]()
@bedrisek píše: Více
taky me opět naštvala, jak tam nad ním stála, máchala rukou a jen mu sázela nějaké výčitky… absolutní absence sebereflexe. Výbuch byl celkem logické vyústění, a určitě to těhotenství teď vyjde
@Amalthea PŘEŠKRTNUTO.. Opět to nevyjde a Gábina přijme nabídku Sabin…
@Lucias12 píše: Více
Ví vůbec, co chce? Dítě, Německo…? Najednou jí víkendové manželství nebude vadit?
Sobecká ženská je to
To je zvrat jak kdyby herecka chtěla rychle pryč ze seriálu.
Za mě už je spíš trapná, furt s tou Peťkou a “Zaben” z Berlína ![]()
Přesně to sem říkala, co teda vlastně chce…jako pokud chce dítě tak ju mohlo vůbec napadnout pracovat v Německu v této situaci teda… A Jirkovi jeho zaneprázdnění vyčítá a sama si jede podle svého…
Hlavně nevím, jak si to celé ta Gábina představuje. 4 dny bude v Berlíně a co Šimon? Však Jirka má často výjezdy, nebývá doma…Vím, že je Šimon fajn kluk a je rozumný, ale i tak…pořád je mu 15 (16). Nastupuje nově na střední. Byl kdysi obětí šikany,… a matinka se prostě sbalí a čau. Nevím, nechci ji soudit, zároveň si uvědomuji, že je to jen seriál, ale pije mi krev. A do toho chtěli dítě…
Myslíte, že si to rozmyslí a další pokusy vzdají??? Jen doufám, že Peťka (strašný tvar jména) nepřijde za pár dní s tím, že testy jsou překvapivě pozitivní
Jen aby teď Peťka nezmizela i s případným dítětem
Já jí to prostě pořád nevěřím
@Lucias12 píše: Více
Co jsem tak pochopila, tak by ji přijela ikdyby to vyšlo
protože ta nabídka je maximálně na rok, nebo ani ne.
To ji i Jirka řekl, že to přišlo jeste v dobrou dobu
Ja jsem psala uz dřív, tu touhu po dítěte tam vubec nevidim/nevěřím ji. Nevím, jestli to je tak blbě zahrany
ale nějak mi to nesedí.
@NinPe11 píše: Více
Když ja tam porad nevidím ten důvod, proč by si to dítě měla chtít teď nechat.
žádný peníze ji nedali. Takže akorát by měla na krku další dítě jako samoživitelka ![]()