Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7713
6.5.25 19:44
@Iv.Sa. píše: Více

Ale třeba v případě tygra na obličeji (viděla jsem to až dneska) to on sám chtěl a měl z toho radost. A tu radost je třeba mu taky dopřát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61090
6.5.25 19:56
@Taktinevím píše: Více

Asi tak, ano, on je sice věkově dospelej, ale mentálně prostě ne :nevim: mentálně je to dítě který ma radost z každý blbiny :nevim:
A teda potkat takovyho kluka s takovou maluvkou, tak mi to vůbec divný nepřijde :nevim: však kolikrát si na obličej něco nechávaj namalovat i maminky :nevim:
Trochu jsem čekala, že druhej den budou pomalovany všichni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8650
6.5.25 20:19
@bedrisek píše: Více

taky me opět naštvala, jak tam nad ním stála, máchala rukou a jen mu sázela nějaké výčitky… absolutní absence sebereflexe. Výbuch byl celkem logické vyústění, a určitě to těhotenství teď vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
6.5.25 20:25

@Amalthea PŘEŠKRTNUTO.. Opět to nevyjde a Gábina přijme nabídku Sabin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bedrisek
6.5.25 20:28
@Lucias12 píše: Více

Ví vůbec, co chce? Dítě, Německo…? Najednou jí víkendové manželství nebude vadit?
Sobecká ženská je to

• Citovat
  • Upravit
21392
6.5.25 20:48

To je zvrat jak kdyby herecka chtěla rychle pryč ze seriálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8650
6.5.25 20:51

uff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
6.5.25 21:20

Za mě už je spíš trapná, furt s tou Peťkou a “Zaben” z Berlína :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3107
7.5.25 05:57

Přesně to sem říkala, co teda vlastně chce…jako pokud chce dítě tak ju mohlo vůbec napadnout pracovat v Německu v této situaci teda… A Jirkovi jeho zaneprázdnění vyčítá a sama si jede podle svého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bedrisek
7.5.25 06:27

Hlavně nevím, jak si to celé ta Gábina představuje. 4 dny bude v Berlíně a co Šimon? Však Jirka má často výjezdy, nebývá doma…Vím, že je Šimon fajn kluk a je rozumný, ale i tak…pořád je mu 15 (16). Nastupuje nově na střední. Byl kdysi obětí šikany,… a matinka se prostě sbalí a čau. Nevím, nechci ji soudit, zároveň si uvědomuji, že je to jen seriál, ale pije mi krev. A do toho chtěli dítě…

Myslíte, že si to rozmyslí a další pokusy vzdají??? Jen doufám, že Peťka (strašný tvar jména) nepřijde za pár dní s tím, že testy jsou překvapivě pozitivní

• Citovat
  • Upravit
5686
7.5.25 08:07

Jen aby teď Peťka nezmizela i s případným dítětem :-D Já jí to prostě pořád nevěřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61090
7.5.25 08:54

Co jsem tak pochopila, tak by ji přijela ikdyby to vyšlo :nevim: protože ta nabídka je maximálně na rok, nebo ani ne.
To ji i Jirka řekl, že to přišlo jeste v dobrou dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61090
7.5.25 09:04

Ja jsem psala uz dřív, tu touhu po dítěte tam vubec nevidim/nevěřím ji. Nevím, jestli to je tak blbě zahrany :nevim: ale nějak mi to nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61090
7.5.25 09:06
@NinPe11 píše: Více

Když ja tam porad nevidím ten důvod, proč by si to dítě měla chtít teď nechat. :think: žádný peníze ji nedali. Takže akorát by měla na krku další dítě jako samoživitelka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21392
7.5.25 09:14

@a12 no právě. Maximálně je může vydírat, že jim dítě nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí