Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a12 píše: Více
aby z nich mohla vytáhnout víc peněz než na kterých se dohodli ![]()
Gábina si ale skoro přeje, aby to nevyšlo. Jestliže se už teď kvůli dítěti a Petře s Jirkou tak strašně hádá, snad by bylo lepší, aby se to nepovedlo. Její nepřímá a nešťastná prosba se naplní. Petra zazvoní u jejích dveří s očima zarudlýma od pláče. Ani druhý pokus nevyšel a je z toho očividně smutnější než Gábina sama. Slibuje si, že příští transfer už určitě vyjde, prostě si v práci vezme volno, bude jíst vitamíny, udělá ještě více pro to, aby uspěli. Bude ale nějaký další pokus?
@Lucias12 píše: Více
A co na to Jirka? A jak sa Petula co říkala, že to podruhé nevyšlo?
@bedrisek píše: Více
Přesně jak píšeš to vidím taky, jako na Simona se neohlíží vůbec… A jak si to jako celé teda představovala…
@Letee Já to jen někde četla, nebo viděla ukázku, tak nevím, co ta Peťa… Nicméně jsem četla, že Jirka se Šimonem ji přesvědčili, aby tu nabídku od Sabin vzala…
@Lucias12 píše: Více
Gabina Peťka a Jirka at jdou ale Šímu by tam mohli nechat, treba s partou v Coolne
@malákráličice píše: Více
Tak porad tam čtvrtek a patek bejt může, to jim asi stačí ![]()
PRESKRTNUTO tak mě to dojalo jak Jirka domů a s Gábinou si to vyrikali, jak mu řekla, že to dítě s ním chce, ale na za cenu, že by o něho přišla…
@Sára2020 píše: Více
Dneska nebo včera si pokaždé dala sousto do pusy a až pak promluvila. S prázdnou pusou mluvit neumí. ![]()
A ještě u toho cinkala vidličkou o zuby ![]()