Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já měla za to, že Vanda říkala, že má termín na začátku července. Tak to bude rodit v 7.měsíci?
@mamina2017 možná jen plány poplach, aby se něco dělo před prázdninami.
@mamina2017 píše: Více
Jojo říkala, kolem 20.listopadu jak přišla na víkend z léčení k Blance zjistila, že je těhotná… Ale jestli to třeba nepopletli scenáristé
Karla tehdy taky rodila zase pozdě až po 11 měsících, ale to bylo způsobené covidem, že netocili ![]()
@bedrisek píše: Více
Pamatuji si (ale možná blbe
), že miminko bude znamením Rak (takže tvé datum by souhlasilo).
@renduli píše: Více
Treba maj v planu předčasně narozený dítě
jakože další věc, která má obmekcit ludka ![]()
Jo a prosim vás, nějak mi uniklo, kde je ten Blanka? Šla na tu posilovačku? Vůbec nevím, v kterým dile to bylo a proč jsem ro neviděla
(sváteční jsem nakonec zpětně zkoukla) ![]()
@a12 píše: Více
Jojo šla po té udělala tu ostudu na té komoře, tak myslím ten víkend byli na statku a myslím v úterý ji Evžen odvezl, teď v pondělí už bude doma…
@a12 píše: Více
A třeba fakt jo… To by nebyla tak špatná myšlenka…
@Letee píše: Více
Hlavně ať to s miminkem dobře dopadne.
Myslím, že říkala nějaké prázdninové datum a bylo divné, že by rodila mimo sezonu a v září by najednou měla dítě a my o všechno přišli.
@malákráličice píše: Více
Ano to určitě, ať to s miminkem dobře dopadne, to jen v rámci děje, že by to bylo zajímavé, že by se Ludi o dcerušku bál…
@Brita83 píše: Více
No já sem si to říkala, už když tam měla jet, že to se snad dá vydržet, ono to tak bylo domluvene, že je to posilovacka na 14 dnů… PRESKRTNUTO ovšem Blanka bude zničena, jak kdyby tam byla rok ![]()