Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
bedrisek
14.5.25 13:57

A strašně mi vadí slovo „bažení“ - jen to slyším a mám osypky. Něčím mě to slovo dráždí :oops:

A Blanka teď - chápu, že je to těžké, ale nějak mě ten její ztrápený obličej sejří. Věčně unavená, protivná, uřvaná…situaci nerozporuji, to vůbec, jen mi prostě není v této póze sympatická. Jestli to dokresluje i ten vrásčitý obličej (záměrně ji teď nelíčí?)

• Citovat
  • Upravit
bedrisek
14.5.25 13:59

A strašně mi vadí slovo „bažení“ - jen to slyším a mám osypky. Něčím mě to slovo dráždí :oops:

A Blanka teď - chápu, že je to těžké, ale nějak mě ten její ztrápený obličej sejří. Věčně unavená, protivná, uřvaná…situaci nerozporuji, to vůbec, jen mi prostě není v této póze sympatická. Jestli to dokresluje i ten vrásčitý obličej (záměrně ji teď nelíčí?)
@Letee píše: Více

Právě jsem psala, že mi vadí i její obličej - jestli je to záměr, aby dokreslili stav, v jakém se nachází?

• Citovat
  • Upravit
bedrisek
14.5.25 14:00

Tak to je vtipné, můj muž má naše děti taky jménem i příjmením :D

• Citovat
  • Upravit
a12
61088
14.5.25 14:35
@malákráličice píše: Více

Jo, to je vždycky masakr. Když někdo kritizuje něčí vzhled a pak koukneš jen na jeho profilovku a nestačíš zírat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21362
14.5.25 14:53

@bedrisek jo. Nikdy před tím jsem to slovo neslyšela, ale zní mi strašně uchýlně. Nevim proč. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21362
14.5.25 14:54

Myslím, že to má rozcuchane schválně, aby to odrazelo její psychicky stav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21362
14.5.25 14:56
@a12 píše: Více

Nejdřív jsem myslela, že sem ty profilové fotky hodím, ale sedla jsem si radši na prsty. Každopádně jsem ráda, že ženy v Ulici nemají stejné účesy jako kritizujici dámy. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
14.5.25 15:08

Jsem ráda, že Standa už není jen fíkus :-D :mrgreen: zatím na mě Standa Pilný (ten živý) působí docela dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148563
14.5.25 15:29

Mít v telefonu vlastní děti jménem a příjmením mi přijde strašně divný. To příjmení je divné. Manžela tam mám jménem v základním znění. Děti vlastně taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3104
14.5.25 15:36
@malákráličice píše: Více

To teď jo, ale ona to má už delší dobu i jak to řešili s Hanuskovou… Jakože ji šikanuje kvůli jejímu věku a zrovna seděli vedle sebe a Blanka vypadala strhaneji než Hanusková

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3104
14.5.25 15:38
@bedrisek píše: Více

A v jaké souvislovisti to slovo padlo a kdo to řekl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3104
14.5.25 15:39
@Anna766 píše: Více

Mě první taky divné, teď uz sem si zvykla, že to tak má… A spíš se tomu směju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
14.5.25 15:41
@Anna766 píše: Více

mě to taky přijde divný. Manželovi to přijde naprosto normální. Prej když se tak jmenujou, tak jak jinak by je tam měl mít :-D No logiku to má… ale je to divný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3104
14.5.25 15:50
@NinPe11 píše: Více

Mne to taky tak manžel zdůvodnil :lol: svoje rodiče má jmény v mobilu take :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
14.5.25 16:25

budu se muset doma zeptat manžela, jestli nemá někde ještě jednu manželku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...