Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A strašně mi vadí slovo „bažení“ - jen to slyším a mám osypky. Něčím mě to slovo dráždí ![]()
@Letee píše: Více
Právě jsem psala, že mi vadí i její obličej - jestli je to záměr, aby dokreslili stav, v jakém se nachází?
Tak to je vtipné, můj muž má naše děti taky jménem i příjmením ![]()
@malákráličice píše: Více
Jo, to je vždycky masakr. Když někdo kritizuje něčí vzhled a pak koukneš jen na jeho profilovku a nestačíš zírat ![]()
@bedrisek jo. Nikdy před tím jsem to slovo neslyšela, ale zní mi strašně uchýlně. Nevim proč. ![]()
Myslím, že to má rozcuchane schválně, aby to odrazelo její psychicky stav.
@a12 píše: Více
Nejdřív jsem myslela, že sem ty profilové fotky hodím, ale sedla jsem si radši na prsty. Každopádně jsem ráda, že ženy v Ulici nemají stejné účesy jako kritizujici dámy. ![]()
Jsem ráda, že Standa už není jen fíkus
zatím na mě Standa Pilný (ten živý) působí docela dobře.
Mít v telefonu vlastní děti jménem a příjmením mi přijde strašně divný. To příjmení je divné. Manžela tam mám jménem v základním znění. Děti vlastně taky.
@malákráličice píše: Více
To teď jo, ale ona to má už delší dobu i jak to řešili s Hanuskovou… Jakože ji šikanuje kvůli jejímu věku a zrovna seděli vedle sebe a Blanka vypadala strhaneji než Hanusková
@bedrisek píše: Více
A v jaké souvislovisti to slovo padlo a kdo to řekl?
@Anna766 píše: Více
Mě první taky divné, teď uz sem si zvykla, že to tak má… A spíš se tomu směju…
@Anna766 píše: Více
mě to taky přijde divný. Manželovi to přijde naprosto normální. Prej když se tak jmenujou, tak jak jinak by je tam měl mít
No logiku to má… ale je to divný ![]()
@NinPe11 píše: Více
Mne to taky tak manžel zdůvodnil
svoje rodiče má jmény v mobilu take ![]()
budu se muset doma zeptat manžela, jestli nemá někde ještě jednu manželku ![]()
A strašně mi vadí slovo „bažení“ - jen to slyším a mám osypky. Něčím mě to slovo dráždí
A Blanka teď - chápu, že je to těžké, ale nějak mě ten její ztrápený obličej sejří. Věčně unavená, protivná, uřvaná…situaci nerozporuji, to vůbec, jen mi prostě není v této póze sympatická. Jestli to dokresluje i ten vrásčitý obličej (záměrně ji teď nelíčí?)