Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@malákráličice aha tak to pak nevím, třeba to tam postupně vysvětlí, no já sem si původně říkala, že ta náhradní matka nevím, Petra, zda se tak jmenuje bude kecat, těhotná bude, ale pak jim dítě nebude chtít dát..
Hlavně ta reakce od Petry mi přišla přehnaná
jsem zvědavá jestli to bude nějak pokračovat
S většinou souhlasím, ale věrná Ulici zůstanu. ![]()
Konec Ulice se blíží. Jubilejní sezóna je nejhorší za celých 20 let
https://www.kinotip2.cz/…6-13349.html
@NinPe11 píše: Více
A ten Gábinin manžel to taky pochopil jinak, než ona, myslel si, že s tím končí, ale ona chce hledat jinou náhradní matku.
A Pešek se dnes postaví na nohy a Eddie ho s Adrianou na pár hodin unesou z nemocnice.
@Žirafa 69 píše: Více
Já taky Ulici zůstanu věrná, i když pořád na ni nadávám.
Je to taková moje závislost. Kvůli Ulici jsem si prve začala platit Voyo ![]()
@Žirafa 69 píše: Více
Ale tyhle stížnosti jak je to hrozný, jak už to nemá děj, jak už se ten a ten nebude dívat a blablabla jsou tu celou dobu ![]()
@malákráličice píše: Více
Gabina Jirku tou svou umanutostí s takovou asi vyštve. Ani bych se mu nedivila.
@Anna766 píše: Více
Přitom teď je to celkem zajímavé. Hlavně Soňa. Tam tuším, jak se to bude vyvíjet.
Co se mi na téhle sérii nelíbí, jsou kostrbate návraty. Teď nemyslím Adrianu, která logicky zapada do děje, ale například Filipa, Pepana, Simonu.
Já myslím, že se přijde na to, že Soňa tam Erika dopsala, ta se najednou ukáže jak chtěla synovi pomoct a bla bla bla… změní se jí povaha a budou s Magdou nejky ![]()
Doufám, že se to dozvíme ještě před prázdninami a ne až v září ![]()
@NinPe11 už jsou tam náznaky změn Soniny povahy.
Magda ví, jak Erik ty přijímačky napsal.
přesně. Na to Soňa nevzpomněla. Přijde se na to, bude muset skončit jako ředitelka. Polidští ji - protože to chudák měla doma těžký. Ředitelku bude dělat zpátky Magda, Soňa jí bude dělat zástupkyni a budou nejky určitě. A ještě jí pak může jít Soňa svědčit na svatbu
@NinPe11 píše: Více
Ja si spis myslim, ze tqm pak Vondráčková hrát nebude
nepsalo se nat začátku, ze to ma asi na dva roky?