Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Žirafa 69 píše: Více
Gábina?
vždyť mu rikala, vždyt máme Šimona. Tak to vyznělo, že uz to zkoušet nebudou vůbec snad každýmu ![]()
@a12 píše: Více
Mně to vyznělo stejně, až jsem se v tom článku dočetla tohle:
S Jirkou je ale zřejmě čeká řešení většího problému. Když si totiž předchozího dne řekli, že náhradní mateřství odpískají, Jirka to pochopil tak, že od toho dávají ruce pryč úplně. Prostě už se nebudou touhle cestou snažit o miminko.
Jenomže Gábina to zjevně bere jinak. Dál hledá možná řešení a uvažuje, že mohou zkusit oslovit jinou náhradní matku, případně jinou kliniku nebo možná přístup někde v zahraničí. Domnívá se, že Jirkovi vadilo opravdu jenom to, jak moc se na Petru upnula, a slibuje si, že vše dopadne dobře, pokud si příště dokáže držet odstup. Nedošlo jí, že Jirkovi nesedl celý tenproces jako takový a že už v něm nechce pokračovat žádným způsobem.
@Žirafa 69 píše: Více
Ta je fakt blbá
však mu i rikala, ze za to, ze by přišla o nejji to nestojí, nebo něco v tom smyslu ![]()
PRESKRTNUTO no mě teda překvapila Gábina, jak řekla, že si budou hledat jinou a nenaváže s ní přátelské styky, či jestli do toho zahraničí…no Jirka se nestačil divit…jako ale mě zarazila, protože tím pádem, vlastně došlo na slova Petry, když řekla, že ona jim nesedla… Ze si budou hledat jinou a Gábina neee a nakonec tohle… To se moc cestne Gábina teda nezachová…
@malákráličice píše: Více
Gábina to původně taky zamysleli, že to udělají v Americe…řešili peníze a jak by tam jezdili atd…tak není to třeba tohle…
@bedrisek píše: Více
Můj manžel to má taky tak včetně dětí i mně… Vůbec mě nenapadlo že je to tak běžné, chlapi to asi mají všechno nějak jinak nastavené
@kometaO5 píše: Více
To si dobře napsala, ja to neuměla tak vystihnout, fakt chlapi to mají jinak nastavené ![]()
Jo, a najednou překvapení. Pro Jirku i pro nás. ![]()
Tak to scenáristé moc nedomysleli. Takove drama, pritom uz dva roky to neni tak, ze vezmou dalsiho pod carou.
@vokishka viď ![]()
A taky i na soukromé školy se dělají přijímačky ne?
A výsledky venku a u Šimona nic? Nebo to tam bylo a já to neviděla?
@Petra Z píše: Více
zmínili se, dostal se na tu policejní. Ale bylo to tak mezi řečí.
@vokishka píše: Více
No mně přišlo, že si tim byli jistý uz předtím.
Bořek Slezáček: role bývalého manžela Soni Čechové mu sedne jako ulitá