Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hasíme jeden trabl za druhým! Dvojčata Ondřeje Havla slaví rok, herec z Ulice sdílel rozkošné dcery i domácí realitu
A Michal nevyslysi prosby divaku, aby se ostříhal, ale bude nosit culik ![]()
@a12 píše: Více
To videla nejakou fotku ma IG Novy.
Ale hlavne ze je v tom spokojeny on
![]()
@Amalthea píše: Více
Nevím, já spíš vidím ty oči takový unavený, možná jen prostě už starý
![]()
@a12 píše: Více
Tak to mi přijde stejně jako tvým dětem. Mám tátu v tlf jako „děda“
@malákráličice píše: Více
Mě se Blanky vlasy třeba taky nelíbí, má je suchý. A pořád jen za ušima. To samé Katřina. Magda má vlasy hezké, ale posledních pár dílů, které jsem viděla, jí dělali docela blbý účesy.
Líbilo se mi na ní to vlnité mikádo
@bedrisek píše: Více
Mě přijde, že taková byla vždycky, Nemám tu herečku moc ráda, nemám ráda její mimiku, způsob řeči, chůzi, mrkání, pohyby hlavou. Takže pro mě žádná změna ![]()
@Letee píše: Více
Ivana Andrlová je pořád hezká ženská, i když má možná nějaký to kilo navíc
@NinPe11 píše: Více
Já třeba dceru mám pod přezdívkou (zkomoleninou),kterou jí říkám od mala. Syna a partnera křestními jmény
@Žirafa 69 píše: Více
Tak to já mám bažení po sladkém v tom případě. Sakra práce
@Brita83 píše: Více
Mě se líbbí, jsem na velké nosy a hnědé oči, ale v téhle roli je divnej a k Báře se mi nehodí
@malákráličice píše: Více
Adriana, teda ta herečka, nevzpomenu si na křestní jméno, to hraje s dědou tak kouzelně a uveřitelně. Strašně se mi ta „holka“ líbí, s jakou láskou a něhou o dědu pečuje, jak s ním mluví. Zajímalo by mě, jestli je taková doopravdy nebo se tak skvěle vžila do role.
V pondělním díle bude Anežka řešit něco, co se v seriálech kde každý s každým, řeší snad poprve.