Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148558
15.5.25 08:03
@malákráličice píše: Více

Normální starší lidi. Oba. Ani oškliví ale ani krasavci. Tak normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
15.5.25 08:13

@Uličnice85 Tak negativa znamenají nějakou zápletku. Já bych naopak uvítala víc negativních věci. Jinak mě to nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
15.5.25 08:13

@vokishka Já znám hasiče z Případů prvního oddělení a hrozně se mi líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39621
15.5.25 08:29
@lucypaja píše: Více

Má post-kovidový únavový syndrom, tak není divu. Nic k závidění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
15.5.25 08:49

Tak Bára se mi líbí, hezká ženská, jen ji jinak oháknout, ale hasič se mi nelíbí absolutně, je divnej. A jak jste tu psaly, že vypadá o dost mladší než Bára, tak to mi tedy taky vůbec nepřijde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
15.5.25 09:08
@Brita83 píše: Více

Jinak ohaknout jinak nalicit a bude to kočka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24800
15.5.25 09:21

@lucypaja jé, moc díky :srdce: :dance: víme to už od šesti, obě se dostaly na vysněnou jedničku, jedna je 10. nejlepší a druhá 17. nejlepší z uchazečů, takže jsem hrdá a šťastná :potlesk: :kytka: byly to nervy a ta matika se mi zdála opravdu hodně těžká, některé děcka ji udělaly jen na 6 bodů apod., takže nesplněny kritéria.. ve třídě se většina dostala na jedničky nebo dvojky, pár na poslední školu v pořadí a máme i děti, co nebyly přijaty nikam :,(
mně u jedné zbývá vyprosit intr - tahle škola zrovna vlastní nemá, takže anabáze ještě není zcela u konce, máme požádáno.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
15.5.25 09:37
@malákráličice píše: Více

Ja bych taky mohla dělat reklamu na poštu :mrgreen: ja si totiž fakt poštu nemůžu vynachválit, kdyz je možnost ppl a pošta, vzdycky volim poštu, ppl nesnáším :cert:
U nas jsou fakt rychlý, balíčky mám hned, když mě nezastihne vim, kde ai to vyzvednu.
Ppl mi to vždycky odveze někam do horouci prd.ele :cert: a to ikdyz si to nechám dát so boxu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
15.5.25 09:38

Vidíš a tady se celkem nedávno psalo, jak proti němu Bára vypadá stará a nehodí se k němu :mrgreen: takže ja se taky divím Báře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
15.5.25 09:40
@prokr píše: Více

To mě právě vůbec, on na mě vůbec nepůsobí jako nakej mladík, spis takovej protivnej dědek.
Je mi hrozne neprijemnej, tak spíš z tohohle hlediska se divím Báře, ne vzhledově, ale jak ji mohl okouzlit osobnosti, když je od začátku nabrucenej, neprijemnej protivnej.. :nevim:
Se skoro neusmeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
15.5.25 10:08
@a12 píše: Více

Přésně, líp bych to neřekla. Je hroznej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
15.5.25 12:58

@Lucy75 noo tak to je skvělé, šikulky, přeji, aby i intr vyšel a školy holky bavily, jo slyšela jsem na více stranách, že matika byla těžká a prý i u maturit, no já bych už asi neodmaturovala!! Snad i děti, co se neumístily budou mít štěstí a dostanou se, jsou to vždy nervy!
@Žirafa 69 aha tak to neni opravdu o co stát po tom covidu znám dost lidí, co mají velké problémy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
15.5.25 14:29

Ahoj Brituš :mavam:
Mám ráda hlas toho herce /Petr Stach, 50 let/ alias ospalého hasiče ;) V nějaké kriminální řadě mi byl i sympatický. Na padesátníka vypadá docela dobře. V Ulici mi ale někdy připomíná Spejbla :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
15.5.25 17:07

Ospalý hasič, to zni vtipně :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
15.5.25 17:37

Mate rady Lukáše z Království? Ja porad nevim jestli me ten jeho humor se*e nebo bavi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí