Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@malákráličice píše: Více
Normální starší lidi. Oba. Ani oškliví ale ani krasavci. Tak normálně.
@Uličnice85 Tak negativa znamenají nějakou zápletku. Já bych naopak uvítala víc negativních věci. Jinak mě to nebaví.
@vokishka Já znám hasiče z Případů prvního oddělení a hrozně se mi líbí.
@lucypaja píše: Více
Má post-kovidový únavový syndrom, tak není divu. Nic k závidění.
Tak Bára se mi líbí, hezká ženská, jen ji jinak oháknout, ale hasič se mi nelíbí absolutně, je divnej. A jak jste tu psaly, že vypadá o dost mladší než Bára, tak to mi tedy taky vůbec nepřijde. ![]()
@Brita83 píše: Více
Jinak ohaknout jinak nalicit a bude to kočka ![]()
@lucypaja jé, moc díky
víme to už od šesti, obě se dostaly na vysněnou jedničku, jedna je 10. nejlepší a druhá 17. nejlepší z uchazečů, takže jsem hrdá a šťastná
byly to nervy a ta matika se mi zdála opravdu hodně těžká, některé děcka ji udělaly jen na 6 bodů apod., takže nesplněny kritéria.. ve třídě se většina dostala na jedničky nebo dvojky, pár na poslední školu v pořadí a máme i děti, co nebyly přijaty nikam ![]()
mně u jedné zbývá vyprosit intr - tahle škola zrovna vlastní nemá, takže anabáze ještě není zcela u konce, máme požádáno.. ![]()
@malákráličice píše: Více
Ja bych taky mohla dělat reklamu na poštu
ja si totiž fakt poštu nemůžu vynachválit, kdyz je možnost ppl a pošta, vzdycky volim poštu, ppl nesnáším ![]()
U nas jsou fakt rychlý, balíčky mám hned, když mě nezastihne vim, kde ai to vyzvednu.
Ppl mi to vždycky odveze někam do horouci prd.ele
a to ikdyz si to nechám dát so boxu ![]()
Vidíš a tady se celkem nedávno psalo, jak proti němu Bára vypadá stará a nehodí se k němu
takže ja se taky divím Báře ![]()
@prokr píše: Více
To mě právě vůbec, on na mě vůbec nepůsobí jako nakej mladík, spis takovej protivnej dědek.
Je mi hrozne neprijemnej, tak spíš z tohohle hlediska se divím Báře, ne vzhledově, ale jak ji mohl okouzlit osobnosti, když je od začátku nabrucenej, neprijemnej protivnej.. ![]()
Se skoro neusmeje.
@Lucy75 noo tak to je skvělé, šikulky, přeji, aby i intr vyšel a školy holky bavily, jo slyšela jsem na více stranách, že matika byla těžká a prý i u maturit, no já bych už asi neodmaturovala!! Snad i děti, co se neumístily budou mít štěstí a dostanou se, jsou to vždy nervy!
@Žirafa 69 aha tak to neni opravdu o co stát po tom covidu znám dost lidí, co mají velké problémy
Ahoj Brituš ![]()
Mám ráda hlas toho herce /Petr Stach, 50 let/ alias ospalého hasiče
V nějaké kriminální řadě mi byl i sympatický. Na padesátníka vypadá docela dobře. V Ulici mi ale někdy připomíná Spejbla
![]()
Mate rady Lukáše z Království? Ja porad nevim jestli me ten jeho humor se*e nebo bavi ![]()