Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Punksnotdeath píše: Více
ted s tím otcovstvím je to neskutečně trapný.
Nejdřív mě bavil, teď už se. re 😂 😂 😂
To první, zvlášť včera.
A ani bych to humorem nenazvala.
A ja celkem i jo.
Jako ty vtipky ohledně toho těhotenství, to moc ráda nemám, je to hrozne otravný, když si terčem tehlech srandiček. Ale jinak mi nevadi
Stach hrál skvěle v kriminálce. Tusim, ze Pripady 1. oddeleni. V Ulici ma hroznou roli, ale chapu, ten postcovidovej syndrom je pry hroznej.
Jinak ty narazky na tehotenstvi jsou primitivni. Ono, je humor a humor.
a to narazel na Saru? Ja xy tydnu Ulici nevidela…
@Uličnice85 píše: Více
On hraje hodně policajty v seriálech… Jako krasoň a sympoš to zrovna není…ale hraje dobře
r.1974, Petr Strach..
Jako mladší náhodou ok,
jemu hodně aktuálně ublížilo zhubnutí, strašně se mu teď propadly tváře, vystoupil ten nos,
Tak nemládnem nikdo, no…
@Uličnice85 píše: Více
Chodí tam Vanda za tím alkoholikem. Tak na to narážel, že je to jeho dítě.
@a12 jooo, to už jsem asi byla v režii
máš samozřejmě pravdu
jinak vše co píšu tak je…
já ho nikdy nežrala, já žrala z českých za mlada Zounara v Chlapcích a chlapech, pak Bartošku, bavil mne Polívka, jako idol Nikdo.. možná za mlada Lukáš Vaculík byl takový ten prototyp krasavce a protipol Tofi… to teda české herečky jsou proti nim daleko lepší krasavice… od milované Libušky Šafránkové přes padesát dalších…
@a12 píše: Více
Mně se líbil, když hrál v Případech 1.oddeleni, stejně tak Blažek.
@MUFICE píše: Více
Jo na ty Případy si matně pamatuju, že jsem je kdysi sledovala. Tam jsem ho zaregistrovala asi poprvé a je fakt, že jak byl mladší, tak byl sympatičtější.
Co je to „americká cesta“ u náhradního mateřství. Zítra to několikrát zazní, ale bez vysvětlení.
@malákráličice nebude to mít ten smysl, že např v USA je náhradní mateřství legální a tady ne? Nebo jako, že u nás neni podporované? Jen můj názor
@lucypaja píše: Více
V tom kontextu to znělo jako typ náhradního mateřství.
Myslela jsem, že už tu linku ukončili, ale asi ne. ![]()