Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše: Více
Já mám manžela a holky uloženy pod přezdívkami, kterými si říkáme. A oni mě taky ![]()
@Letee píše: VíceŘíká to Evžen Blance, respektive se vždy ptá, jestli nemá bažení po pití. Chápu to jako touhu
Já myslím že bažení je v oblasti alkoholismu vyloženě odborný název ![]()
Jojo to je hezkeee… Já to mám taky uložené jak si říkáme jen manžel to má uložené pod jménem a příjmením ![]()
@bedrisek píše: Více
Jo ale teď je fakt utrápená, jako jak kdyby na té komoře byla 20 let…bez ní nemůže být…
@prokr píše: Více
Ano. Také „craving“. A nejen co se týče alkoholu.
V Mezinárodní klasifikaci nemocí (MKN-10) je bažení popsáno jako „silná touha nebo pocit puzení užívat látku nebo látky“. Bažení ovšem souvisí i s dalšími znaky závislosti, jako jsou zhoršené sebeovládání nebo to, že někdo v návykovém chování pokračuje navzdory škodlivým důsledkům, které jsou mu známé.
@malákráličice píše: Více
Beru to jako psychiatrický „terminus technicus.“
@Letee píše: Více
No, nechce se jí „dělničit“ u zubařského křesla
Je mi protivné, jak to povolání teď zlehčuje, chvíli velká paní manažerka, a s jakou samozřejmostí se jí „stále týká“ Tokio… Čekala jsem, že bude pokornější ![]()
@Iv.Sa. píše: Více
Nechce se jí delnicit
ano ona si snad myslí, že pojede…
Jsem zvědavá na tu Krausovou. Prý kupodivu sedne Soně na lep a nechá se obalamutit.
A Egon vykopne syna k mámě.
@Žirafa 69 myslím, že se chystá Sonina náprava. Tento týden se mi líbí. Není nuda.
@Dixies píše: Více
A to už mi přijde takové hezčí a přirozenější.
i když my přezdívky nemáme. A muž mě má jako maminku. Což může připadat zase divné někomu jinému.