Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Snopy123 píše: Více
Mohl by se dostat, at je tam konečně něco pozitivního.
No ale Gábina říká, že uz se na školu dostal, Jakto? Sice tátovi řekla, že výsledky teprve budou.. Ale Šímovi nemysli si, že když si udělal přijímačky, tak se uz nebudeš učit ![]()
A jinak nedělal Šimon taky přijímačky na tom gymplu se všema? A mimochodem, co to je za systém, ze si vybereš dvě školy, dostaneš se na obě, ale musíš na tu 1. Volbu? Proč Erik kdyby udělal přijímačky, pravděpodobně na obě skoly, musel jít na gympl?
Vim, že se to snad řešili loni i v reálu
ze tam byly nějaký chyby v přihláškách a buď neměli jakoby vůbec přihlášku, nebo otočený volby..
@a12 píše: Více
protože to tak prostě je, už druhým rokem. Dáš si tři školy (kde jsou talentovky, tak pět) a dáš jim prioritu. A podle toho tě přijmou. Takže když dáš na gympl prioritu jedna, tak když se tam dostaneš, musíš tam jít. Pokud nechceš, tak vypadneš z celého prvního kola. A Gábina to myslela tak, že už to má napsané, tak na školu dlabe. Jako většina deváťáků.
edit ty se nedostaneš na dvě školy, ale jen na jednu.
@vokishka píše: Více
No ja vim, uz loni se to s těma prioritama řešilo. No přijde mi to jako takovej divnej systém.
tak zase něco to má do sebe. U nás se loni dostalo 22 děcek z 24 na první školu. Jde o to, že se musíš rozhodnout dřív, kam půjdeš. A nemůže se spekulovat, kam jde kamarád a tak. I školy hned vědí a nečeká se na zápisové lístky, pak je mohli vzít zpět a zase čas běžel.
@a12 Proč? Tak musí se rozhodnout hned při podání přihlášek. Odpadá pak ten šílený systém se zápisovým lístkem nutným k odevzdání do 10 dnů a odvoláním a čekání na další kolo a p případný přepis zápi. lístku. Pokud se náhodu nikam nedostane, tak bude vypsané druhé kolo ( vypisuje se tuším koncem května ), kde si zase zvolí dle volných škol 3 školy a určí priority.
Já ten systém zažila poprvé u posledního dítěte a přišlo mi to fajn.
Jo některé děti pak přestupovaly třeba v září, někdy se to místo uvolnilo. ![]()
No jde třeba zrovna o tenhle případ.. Může se to stát i omylem a je v háji ![]()
Nebo třeba když ma dvě na stejný váze u sebe a nemůže se rozhodnout, tak nemá tu šanci rozhodnout se po prijimackach
Tak ví to předem, tak se prostě musí rozhodnout a pak si to ohlídat. Loni se občas stalo, že dali přihlášku špatně. Nevím, jak se to řešilo. Ale jsou dané podmínky, pro všechny stejné.
Holky, viděly jste včera některá na čt1 ten film „Tom je v tom?“ Jak se Vám líbil?
@Meduňková píše: Více
Viď, taky jsem si říkala, jak je skutečnej. Ty unavený oči… ![]()
@bedrisek píše: Více
Přiznám se, že i já. Jako že Vejdělka miluju, mohlo to být lepší.
P. S. Však mrkni na recenze…
https://www.csfd.cz/…tom/recenze/
Příspěvek upraven 12.05.25 v 19:38
@Taktinevím píše: Více
a hlavně nemá zuby a to dělá ten pocit, jako by byl fakt po mrtvici.
Jo, a dnes je na čt2 v 21.35h „Přítelkyně z domu smutku“, 2 díly dnes a zbývající 2 příště. Asi mrknu, to jsem neviděla ani nepamatuju.