Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Snopy123 píše: Více
„Hřbitov pro cizince“ jsem si pustila z iVysilani ČT včera - silný zážitek.
@Letee píše: Více
Aha tak to jo. Já myslela, že jsou ty posilovačky na dýl.
@Brita83 píše: Více
Takový ostudy nadělala, a takový rychlokurz na posílení? ![]()
No to jsem teda zvědavá
https://www.readzone.cz/…zi-hrebinek/?…
@a12 píše: Více
Přesně, ani mě by to divný nepřišlo. Hlavně, že je spoko. Ale pak už bylo čistě na mamince, aby ho dokázala přimět si to druhý den umýt.
@vokishka byla bych ráda, kdyby Anežka a Matěj odesli na jinou školu, ale bohužel. Snad tam tu Soňa nechají. Jak to vůbec dopadlo s Erikovymi prijmackami? Už se to nějak řešilo?
@malákráličice píše: Více
nemají co řešit, výsledky jsou až ve čtvrtek. Ale je možné, že bude něco řešit ten otec Erika, co na ni má naběhnout. Ale na letošek je řešením počkat na druhé kolo, třeba ho nějaké učiliště vezme. Pokud teda zase nejsou scénáristé tak mimo, že se dostane na nějaký prestižní gympl. ![]()
@vokishka určitě se dostane na ten jejich gympl. Zázrakem i se Šímou, který se hlásí úplně jinam, Koldou a Val. ![]()
@malákráličice píše: Více
No kvůli tomu se do Soni pustí Egon (ex manžel), později i před Eddiem. Hlavně kvůli „výsledku“ synových přijímaček.
@Iv.Sa. píše: Více
To teda, u ní to o celkove bralo rychlokurzem to pití její… Ta léčba…
@malákráličice píše: VíceŠíma tam už možná tak často nebude. Gabina v Berlíně, Šíma na policejní škole, Jirka se občas mihne nebo bude vyšetřovat v Ostravě. Rodinu asi trochu upozadí.
To jsem zvědavá, proč Egon bude dělat dusno, když přeci údajně s výběrem škol pro Erika souhlasil. Tak to asi chyba čistě Soni nebude ( ne že bych ji musela ). Rodiče jsou oba.
Jsem zvědavá, zda se Šimon dostane. On je tam poměrně nátřesk ( jako z 800 uchazečů berou 90 ), tak hustý pokud to dá
![]()