Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fíková píše: Více
můj manžel to má taky tak. Jen já jsem si „vydupala“ že mě tam má jen jménem. Jinak i děti má jménem a příjmením
nechápe proč by to měl mít jinak ![]()
@malákráličice píše: Více
s dcerou chodí do kroužku holčina - Julliana a všichní jí říkají normální Juli, Julčo, Julinko. Taky mi na tom jméně nepřijde nic tak hroznýho. Rozhodně lepší než Deborah ![]()
@Fíková píše: Více
Je pravda, ze Moje děti to třeba mate. Protože svyho tátu mám v telefonu jako tátu a oni jako táta vnimaj svyho tátu
a můj táta je samozřejmě jejich děda. Takže oni by potřebovaly, abych měla myho tátu jako dědu
jinak maj pocit, že volá jejich táta, můj chlap ![]()
@NinPe11 píše: Více
Tak to mne se víc líbí deborah
juliana vůbec, to radši Julie
@a12 píše: Více
Jako Deborah Voláková je masakr
Ani nevim jak se Vanda jmenoval jako svobodná…
Na facebooku se řeší, že Blanka a Magda mají strašné, neupravené vlasy. Když jsem si rozklikla fotky komentujících, musela jsem se smát. ![]()
a mě překvapil mile Standa Pilný. Jak to řekl Hanuškový. Já toho herce (teď si nemůžu vzpomenout jak se jmenuje) poslouchám vždycky na Blaníku když vypráví o krásách naší vlasti
@NinPe11 píše: Více
Hele mne to přijde úplně normální
vlastně ikdyz tady dávaj vždycky za příklad třeba vomackovou, tak by to byla deborah vomackova a co jako?
jako vomackova bude divná i Jana. Nějak mi ty kombinaci nepřijdou divný. Spíš mi je nepříjemný, když nekomu konci jména na stejný pismenko, na který mu začíná příjmení, hlavně teda R je takový blbý, Petr Rada třeba. Zlatej třeba dnešní bonifac Rada
kamarádky syn má příjmení na š a jméno mu končí na š, tak je to taky takovy usislany
musí se představovat opačně.
Ale juliana volakova mi nepřijde o nic lepší nez deborah, nebo deborah horší než juliana ![]()
Vanda vesela se asi jmenovala
Mně se Juliana taky nelíbí, ale pořád pro mě lepší než Deborah. A je fajn, že spolu Ludí a Vanda zase mluví. A to gesto Luďka, že jí zaplatí masáže, bylo milé.
Pan Pilný mě taky mile překvapil. A Hanuškové to řekl pěkně.
@malákráličice píše: Více
Ale mě se zdá, že Blanka to má teď jak slámu, když to má rozpuštěné, i takové poničené…
když to má v culíku tak dobre… Jako to ji nechci urazit ![]()