Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@malákráličice píše: Více
Já jsem asi magor, ale já v tomhle případě fandím Soně. Za prvé Vondráčková to hraje skvěle, baví mě to a nechci aby šla do pryč a za druhé Anežka je u mě na prvním místě nesympatičnosti a protivnosti v Ulici.
@Brita83 píše: Více
Nejsi magor
já totiž taky tak, to radši Soňa, která mě tam baví, Anežka je mě teda nesympatická…
@Brita83 Najsi magor. Anežka, Matěj a Michal jsou pro mě nejhorší postavy celé Ulice. Doufám, že Soňa neodejde.
Soňa jako postava mě sejří strašně a už by potřebovala srazit hřebínek. Ale Lucie to hraje skvěle, tak skvěle že to diváky nadzdvedává z gaučů
je skvělá.
Za mě je nejotřesnějši teta Beta a na paty se jí lepi cele osazenstvo Království hracek ![]()
Me je taky Anežka extrémně nepříjemná.
At se za to stydím
![]()
Se Soňou je aspoň veselo 😂 😂
Ono se tam pořád řeší, jak se Soňa a němčinářka chovají ke studentům, ale ti studenti se k nim chovají ještě hůř. Anežka a Matěj jsou neustále nastartovaní. Ještě jsem neviděla scénu, kde by nebyli od prvního okamžiku konfliktní.
Magda asi pozapomnela, ze ji Anežka kdysi taky vytocila, az na ni vystartovala. ![]()
@prokr píše: Více
Království hraček je jak z jinyho vesmíru
A Beta se tam doufam uz neobjeví
![]()
@NinPe11 píše: Více
No právě. Je to sranda a baví mě to. Království hraček je tragédie, tam je akorát občas vtipnej Lukáš, Marečkovi a teta Běta nuda. Klímovi nuda. Lumír, Kačenáček a spol nuda, ještě kolem Peška je to trochu zajímavé. Teď jsem ráda, že Adriana zůstane nastálo. Bavila mě komora, Vanda, Ludí, Hanušková, ale nebaví mě koukat na absťákovou a ztrápenou Rybovou. Takže zkrátka Soňa vede
![]()
@malákráličice píše: Více
Přesně, vím, že je to jen seriál, ale tohle co předvádí Anežka a spol by jsme si v životě ve škole nedovolili a to byli někteří učitelé taky ostřejší.
Mě už zacina vadit jebnuta Sara a její pristup k práci. Ano je to chranena dilna ale jako co si myslí, ze kdyz se ji chce tak si odjede s typkem k moři, nikomu nedá vědět, pak se s tim jeste v praci chlubí a nikdo nic neřekne. Ano ted ji Bára uz dala podmínku ale i tak je to otřes.