Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a12 píše: Více
No dovol, snad si tu muzu psát svůj názor týkající se Ulice a sto lidí sto názoru a myslím, že tady se řeší i maličkosti a postřehy týkající se Ulice, např. i účesy, oblečení atd… já myslím, že už nějakou dobu tam Dominika není celkove v Ulici…
@vokishka píše: Více
Mi asi utekl nějaký díl. Kaštan tam měl nějakou kontrolu nebo jak se přišlo na to, že to má v obchodě upravené. To jako obecní zástupci chodí po pronajatých nemovitostech a kontrolují, jak to tam vypadá?
@Dixies píše: Více
Taky sem se chtěla zeptat kdo a jak na to přišel, jestli nějaká kontrola… Že by starosta tak sám od sebe ![]()
Stará vyžírka Kaštan, místo aby sklapnul paty a byl rád, že mu někdo pomůže to jeho veledílo vrátit do původního stavu - ještě bude odbojařit.
![]()
Soňa má několik poloh a hraje to opravdu báječně - někdy ji nesnáším a za chvíli mi jí je líto (třeba s Erikem, jak je na ní držkatý- nebo Bořek- ten si jí maže na chleba).
Nesouhlasím s jejím chováním a manipulacemi, ale má pravdu v tom, že ve škole musí být respekt a řád - a rozhodně se nemůže každý prdeček konzultovat s miss Klímovou
Jo řád a pořádek. A stopí zpožděnku a falšuje výsledky přijetí svého syna.
@Verenicka2025 píše: Více
už vím
třetí je za to, že ji poslala do pr*dele ![]()
nad první stále dumám, to bude něco s Dvořákem nebo Křížovou ![]()
@Snopy123 píše: Více
Z toho přijetí určitě ještě neco bude, jsem na to zvědavá.
@Amalthea Jo za to, ovšem to bylo mezi 4 očima, takže to je nesmysl… No nic… Já doufám, že až Magda uvidí, že je Erik nakonec přijat, že prozradí, jak ty testy „napsal“ a Soňa bude v pr… ![]()
@Verenicka2025 píše: Více
taky očekávám takový průběh, protože to nikdo kromě Erika neví, že Magda ví
@Amalthea píše: Více
tak oni to ví i jiní, mám ten dojem, že to říkala nejmíň tomu bývalýmu zástupci (vypadlo mi jméno
@vokishka píše: Více
Prokop. Ale mají to jak dokázat? Vědět nestačí.
@Marki1985 píše: Více
ty testy musí být k nahlédnutí někde. Jsou i naskenované v systému Dipsy. I když to asi scénáristé netuší. Neví ani to, že to dva roky už tak nefunguje, že přijatý vypadne a škola vezme dalšího pod čarou.