Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka píše: Více
No já jsem pochopila, že Soňa Erika chce dostat na jakoukoli školu, ne na gympl kde učí. Tak blbá snad není, a Erik by ji s tím asi poslal do háje.
@Marki1985 píše: Více
na jejich gympl. Volal jí otec jednoho kluka, že kluk nenastoupí. A ona napsala místo jména nějaké holky první pod čarou toho Erika. Do jiných škol nemá šanci se dostat.
Já to pochopila tak, že to udělala proto, že bude mít šanci jinde. I ten Egon řekl, proč by ho jinde měli chtít, že logicky vezmou někoho hned pod čarou. Ale on netuší, že už je hned pod čarou. Ale možná jsem to blbě pochopila.
![]()
@Marki1985 píše: Více
Ona vidí jen v jejich škole, kdo je pod čarou. Každá škola má svoje žebříčky.
No, udělat tohle zrovna když tam krouží inspekce ![]()
Navíc, jak to tam přepisovala, tak rikala, prošlo ti to vždycky, projde ti to i teď ![]()
@Amalthea píše: Více
Ty jo, to je taky.. Erik to musí vědět protože kolem něj chodila a stejně to mámu nechal udělat ![]()
No s eddym to kopirovali, ten to taky vi
Tak s edym to právě skenovali a on vi, jak to napsal.
Ale ona změnila to číslo testu, nebo jak se to rozlisuje, na číslo ty holky pod čarou, takže vlastně ten erika test je teď její ![]()
@a12 píše: Více
No právě proto mě zajímalo jak se to dá prokázat. Je to slovo proti slovu. Ale Erik na gympl nenastoupí. Pochybuji že by s tím souhlasil
@a12 píše: Více
ale jenom v počítači, právě na těch skenech a určitě se archivují i ty zápisové listy, je číslo stále správně, ne?
@Amalthea píše: Více
No ja prave myslela, ze jak to změnila v počítači, že prostě to číslo k jeho jménu je prostě ty holky. Ale nevím
@a12 Alw neví, že je to test Erika. Tam nebylo jméno jen číslo ne? A přiřazené číslo ke jménu ví asi jen vedení ( nebo rodič ) a dipsy. Magda byla u toho ve třídě když to psal - viděla ho. Jemu jen řekla, že je to Erik.
@Snopy123 píše: Více
Jasně, ale asi nemá důvod Magde nevěřit, že to je erik, že jo.
A ředitelka taky hned věděla, který číslo erik má ![]()
@Žirafa 69 píše: Více
Veganský bonbony. Není to úplně želé jako Haribo, pravda. Ale mají prostě specifickou chuť, kvůli které jsem si je oblíbila, nikoli kvůli vegan složení. Přítel si jich dá pár, většina pytlíku je moje, a já jemu zase neujídám Studentskou pečeť. Zbytek si nakoupíme rovným dílem ![]()
Už jsem se lekla, že Klíma nabídne Kaštanovi bydlení u nich. ![]()