Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Marki1985 píše: Více
Uz jsem to tu psala, nevim 2-3 dny zpět?
![]()
Včera se mi konečně líbila Anežka jak je oblečená, ten červený svetr ![]()
Válka vyžaduje oběti – Soňa se zbavuje Křížové
Magda doufá, že Jirka prokoukne ředitelku
@lucypaja píše: Více
Spíš ne, je to dost náročné, když jsme na malého sami a oba chodíme do práce. Malý má 11 měsíců. Druhé dítě bych si dokázala představit tak za 5 let, ale to už se nám do toho nebude chtít… My si hezký vypipláme jedno ![]()
@Barevné klubíčko jéé tak to je ještě krásné miminko, to si hezky užívejte strašně rychle ty dětičky rostou
Jak odešel Jirka od Soni, byla tam taková zvláštní dramatická hudba a Soňa si jako z těžka oddechla, třeba z těch všech věcí, co se dějou bude mít nějaké zdravotní problémy, bude se o sebe bát a pak se pozitivně pro okolí změní? Zajímalo by mě, zda opravdu Niklová s Kateřinou o té smlouvě nemluvila?
v ukázkách na čtvrtek je, že Edda zjisti ten podvod od Soni a půjde za Prokopem s tím. Ten její výstup v kabinetě ve středu byl hodně hustý
@lucypaja Mně to přijde poměrně normální, že 2 lidé mají předmanželskou smlouvu i s ohledem na již své dospělé děti. A myslím si že nemluvila.
@lucypaja Může se takový člověk změnit? Někde tam říkala, že ji vždy ty sviňárny vyšly …. A zase taky dlouho tady na škole není. Těžko říct co vyváděla jind.
Předmanželská smlouva vůbec neřeší dědictví dětí z předchozích manželství! Ach ti scénáristi…
@Punksnotdeath píše: Více
Já si naopak říkám, že si s těmi vlasy něco neudělá. Vypadá to příšerně.