Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Snopy123 píše: Více
Ne jako jasné, že Dominika tam není z důvodu, že herečku už neobsahují, divadlo bylo až druhý den…že Tóny je tam jen do počtu
@MUFICE Dle mého Kaštan kecá. Navíc tu chatu koupil od Pešků ne
To je kolečko tam šílené.
@Letee Aha, já myslela, že Kustu dali do školky a jeli hledat ten poklad, ale možná jsem to sledovala špatně.
@a12 píše: Více
No a Dominika do rodiny nepatří???
ne jako chápu, že Dominika tam není, kvůli tomu, že herečku už neobsahují…družstva asi neměli v plánu to až tam na místě, se jaksi domluvili
ale to je jen můj názor, že Tóny jen aby byl v nějaké scéně…
@bedrisek píše: Více
Kaštan keca
měl i peníze i jak chtěl tehdy půjčit Klímum… Já jenom nechápu, on to WC v tom obchodě renovoval nebo udělal nové…? A že tam spi, dyt to je jeho věc ne? Dyt i Bary v Kralovstvi je gauč
a taky to má pronajaté…
@Letee píše: Více
no je to divné, přece běžně bývá obchod se zázemím, kde je záchod a nějaké umyvadlo. Ale jinak má pravdu, je to zkolaudované jako obchod, ne k bydlení. On tam přece musí teda i vařit, mít všechny věci, nábytek rozprodal? je to celé nedomyšlené.
@Snopy123 píše: Více
To měli ten druhej dopoledne, jak sli jen karla, Mára a Vojta
@MUFICE píše: Více
No, nebo pustit ten krámek
ma důchod a v tom krámě musí platit větší nájem než za byt ![]()
Nemyslím si, ze tony tam je do počtu
ano, dominika je jeho manželka, to ale neznamená, že musí být u každý blbosti, když maj malý děti, ne? ![]()
@a12 přesně tak, někdo musel hlídat děti Dominiky a Tonyho plus Kustu… Tony jel taky proto, aby se pohodlně vešly do auta plus ty tři cesty…
@a12 píše: Více
Jak blbosti… A je fakt, že Dominika není nikde ani u oslav, páč už tam nehraje… Dyt děti jim věčně hlídala máma a Kusta by byl ve školce…a auto tam řešili že vlastně kdyby nejel Tony tak do auta se vlezou…
Příspěvek upraven 24.05.25 v 11:08
@vokishka píše: Více
Je to nedomyslene… Zázemí tam musí být…
Přijde mi, že řešíš zbytečný kraviny
ma nekolika oslavách dominika normálně byla.
Mě osobně teď více zajímá škola. Jsem zvědavá jak to dopadne. Na jednu stranu chci sesadit Sonu, na druhou stranu bez ní bude nuda. Myslíte si, že Lucie Vondrackova v ulici končí?