Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21363
23.5.25 14:49
@Brita83 píše: Více

Myslím, ze v reálném životě by si na Anežku stěžovali spolužáci, kteří nepatří do té jejich partičky. Být celé dny v jedné místnosti s otravnym negativním energetickým upirem je na palici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
23.5.25 14:54
@Punksnotdeath píše: Více

Přesně tak.
A jebnuti tam jsou všichni což by nevadilo kdyby to uměli zahrát ale za mě to hrají tak že jim to vůbec nevěřím a trapnosti se mi kroutí palce u nohou 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
23.5.25 15:04

Sona je mi neprijemna jako postava, ale Lucka Vondrackova ji hraje skvele. Role je to ale napar facek.

Anezka mi je neprijemna celkove a hlavne bohuzel hereckou. Gesta, mluva, pohledy. Na pest. To je pro me tak nesympaticky clovek, az se za to stydim. Tohle bych ve sve blizkosti nedala.

Adriana zustava nastalo? A jeji dcera je kde? Bude ukazana nebo je to dalsi imaginarni dite, ktere hlida na druhe strane sveta kamaradka? (Ulici jsem dost tydnu nesledovala, tak nevim.)

Mareckovi a Beta…chjoj…to tuhle linku proste nejak nepobiram. Stejne jako Kustu, ktery si stale sam hraje v pokojicku a misto vyletu jde do divadla se skolkou…hlavně, ze toho druhyho omluvili. Ale zvladli dojet za Prahu do lesa, najit to misto, a vratit se tak, aby byl Vojta na treti vyucovaci hodine uz ve skole 🙈 urcite…proste na hlavu postaveny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
23.5.25 15:07
@prokr píše: Více

Mne strasne vadi ten Vasek. Ja chapu, ze chteli poukazat na chranenou dilnu a klasičtí herci by nestacili. Ale ja proste ty jeho pohledy, obcasny vety spis slova, nedavam. Ano, uznavam, je postizeny, ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3104
23.5.25 15:38
@malákráličice píše: Více

Je energeticky upír :potlesk: PRESKRTNUTO a jak bude skandovat,,máme toho dost,, ve škole..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bedrisek
23.5.25 15:43

Já taky.

• Citovat
  • Upravit
bedrisek
23.5.25 15:44

Jak kdybych to psala já. Soňa je na přes pusu, o tom žádná, ale pro mě nejvíc nesympatická postava je Anežka…strašná holka

• Citovat
  • Upravit
bedrisek
23.5.25 15:44

Hlásím se do klubu stejného názoru

• Citovat
  • Upravit
bedrisek
23.5.25 15:50

Já moc nedávám ani Kaštana, resp. ta jeho linka je pro mě také záhadou. Na jednu stranu chodí do hospody, má chalupu, nabízí peníze Klímovým, na druhou stranu chudák tajně bydlí ve svém obchodě, protože nemá na nájem? Celý mě to přijde přitažený za vlasy

Je mi sympatický Egon, manžel Soni, jak ji vždy vtipně setře - kuchařko, vyvětrej si apod. :lol:, ale minule mě tedy taky překvapil, že by mu nevadilo pustit kluka do Německa

• Citovat
  • Upravit
21363
23.5.25 16:55

@bedrisek on v tom obchodě bydli? Uteklo mi, proč se s tím Jirkou chytl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65148
23.5.25 16:59

udělal ta úpravy bez povolení. Udělal sprchu, záchod. A pak se rozčiloval, že tam bez toho nemůže ani přespávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
23.5.25 17:14
@Uličnice85 píše: Více

Jo jo. Adriana se rozhodla před pár dny, že zůstane v Čechách nastalo. Teď prej odjede všechno vyřídit, sbalit a pro Klárku a říkala, že by to chtěla stihnout do září, aby tu Klárka mohla nastoupit do školy. Takže tu budou asi od příští sezony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
23.5.25 17:17

To jsem si taky přesně říkala, že v reálu by nebyla mezi spolužákama vůbec oblibená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
23.5.25 17:29

Mne ani Matěj nepřijde tak hroznej, přijde mi, že ke všemu přijde jak slepej k houslim. Že sám o sobě ten konflikt nezačíná, treba jsem absolutně nepochopila, za co dostal vyhazov :nevim: vždyť v podstatě nic neudělal :nevim: zas co nacla Anežka, pak něco plácla učitelka a on měl jen potřebu se ji zastat, qle nemyslim si, že udělal, nebo řekl, něco až tak hroznýho. Ředitelka u toho vůbec nebyla, nějakýho vyšetřování co a jak bylo jsem si nevšimla, jen si ta nemcinarka přišla postěžovat a protože to byl Matěj, tak jeee super, můžeme ho vyhodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.25 17:29

Je jiná doba a děti mají větší rozhled a v koutě mlčky stát nebudou.. S mladými učiteli problém nemají.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!