Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Letee píše: Více
No to právě rikali, ze je v tom divadlem.. Reagovala si na ten muj příspěvek s divadlem
proc by tam mela byt Dominika? ![]()
@a12 píše: Více
Protože je jeho manželka?
jojo to divadlo sem přeslechla, já sem jen viděla, že ho ráno brali sebou…
Myslite, ze Sonu nakonec sesadi? ze proste odejde/vyhodi ji?
@Petra0009 píše: Více
Určitě
Pak bude v ředitelně opět fňukat Magda.
Ale proc by mela byt na naky bojovce, co vymyslela Beta? ![]()
A proč teda Tony byl na bojovce, co vymyslela Beta ![]()
Ja jsem ani neviděla, jak k ty bojovce přišli, takže tohle jsem neslyšela. Ale jak píšu, Mareckovi ho berou jako syna, Mára jako bráchu a asi potřebovali někoho do dvojce ![]()
@Verenicka2025 píše: Více
třetí vytýkací dopis je úplně mimo… má to za pozdní zanesení omluvenek do systému, omluvenek, které zatím studenti nedodali ![]()
Nejen berou, Věrka s Lubošem Tonyho adoptovali jako svého druhého syna, pokud se nepletu.
Příspěvek upraven 24.05.25 v 00:12
protože byly tři trasy a potřebovali tři „týmy“, aby každý šel jednu
Dominika vede / učí v té dětské skupině / školce kam Kustík chodí. A zřejmě měli naplánované ten den divadlo se školkou / skupinou.
Dominika vede / učí v té dětské skupině / školce kam Kustík chodí. A zřejmě měli naplánované ten den divadlo se školkou / skupinou.
Tak Kaštan opravdu nemá na pronájem bytu, proto bydlí v obchodě a na chatě. Chudák s minimem peněz.
Ale jakmile se Klíma zmíní, že mu pomůže chalupu na zimu zateplit, peníze nějaké má.
@bedrisek píše: Více
Lepší, kdyby tu chatu prodal. Když tam bude mít nájemníka, tak mu bude už k ničemu
Aspoň by měl pěkné peníze k důchodu.
V minulosti nabízel Klímové několikrát peníze, tak je divný, že teď nic nema ![]()