Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a12 píše: Více
Tak když mu chceš říkat Edo a ne Eddie, tak jak můžeš napsat „s Edym“, vždyť to je blbost
S Edou když už tak.
@vokishka Nemají sklep? Třeba by i Klímovi mohli spát tam. A kdyby vyházeli ty kytky, tak se tam určitě ještě nějaká postel vejde.
@johanka.1987 píše: Více
No… Asi tak. Hlavně je logické, že si postava Eduarda Rambouska nechává říkat „Eddie“ stejně, jako když si třeba nějaký Daniel nechal říkat „Danny“.
@johanka.1987 píše: Více
Ja ho ale nepisu jako Eda, píšu, že to je ceskej eda, eduard a ne edvard..
@Barevné klubíčko píše: Více
A myslim, ze je úplně jedno, jestli českýmu danielovi, co si říká danny, napíšeš ahoj danny, nebo ahoj dany
asi jako když si nela říkal nely, tak ji taky nemusíme psát nelly.. Tereze terry apod.
@Barevné klubíčko jéé také mám Edu když ho chce starší brácha naštvat říká mu Edvarde to se může Edík zbláznit vztekem..
@vokishka píše: Více
Mě napadlo neco podobného jen jsem je chtěla poslat spat na rohož pred dveře ![]()
@Snopy123 píše: Více… a ještě si u toho brumlala něco ve smyslu, že to neděla poprvé, a vždy jí to vyšlo…
@lucypaja píše: Více
Já to jméno úplně miluju… A malý je Eduard nebo Edvard?
@Barevné klubíčko je Eduard také se mi líbí nedávali sme ho skrz to, ale moje babička, která už nežije měla bratra Eduarda ten v 69 emigroval do Německa ten měl syna Eduarda a i vnuka ani bratr babičky nežije měli by radost, ještě se mi hodně líbí Richard, no mě se líbí hodně jmen i holčičích bych klidně mohla mít školku ![]()
@lucypaja píše: Více
To si děláš srandu
Já zrovná nedávno říkala, že mít druhého syna, pojmenuji ho Richard ![]()