Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@malákráličice píše: Více
Dost mladá ne? Vypadá tak na 25 max…
No zrovna ta komora o 3 lidech mě moc nebaví 😃
Ale uvidíme, co po prázdninách. Beztak zase přibudou nové postavy a snad v Ulici bude něco zajímavého.
Lenka zase bydlí v Mnichově? Vždyť měli domek někde za Prahou.
@Fíková píše: Více
Myslim, že Jarda se přestal objevovat v ulici právě kvůli Německu, ne?
vždycky tam byl semtam vidět, pak tenkrát resili s bedou, že uz tam nebude, ne? ![]()
I když to vypadá, že jí v Ulici zvoní hrana, diváci ji milují a tvůrci jsou si toho dobře vědomi. Lucie Vondráčková (45) coby zákeřná intrikánka Soňa Čechová zabodovala na celé čáře a bude hodně těžké se s ní rozloučit. Televize tak dál mlží a nechce říct, jak to s oblíbenou postavou vlastně bude.
Určitě už to tady někdo psal, ale nechci listovat zpět, ale buď sama L. Vondráčková nebo Nová někde uvedli, že podepsala smlouvu asi na 5 let, ne? A bulvár pak psal, jak má vystaráno..🤔
Já nevím na co ten starosta čeká. Vůbec se mi nezdá, že by chtěl Sonu trestat. Nebo to je jen můj dojem?
@Haannka74 píše: Více
O té smlouvě na 5 let psali hned v začátku, když Vonrajda začala v Ulici hrát. Později jsem to už nikde nezachytila.
@Haannka74 píše: Více
Ja mela pocit ze na 2,ze by to tak odpovídalo, ale možná to bylo teda 5 ![]()
Opravdu chodí těhotné na každou kontrolu s tatínkem dítěte? Chodila jsem sama a na žádné páry v čekárně si teda nevzpomínám. ![]()
Tak on to má asi každý jinak, ale na běžnych kontrolách jsem taky viděla tatínky jen výjimečně.
Jiné to bylo na velkých UTZ, kde naopak většina byla v páru.
@a12 píše: Více
Já jsem si myslela taky, že někde proběhlo, že má smlouvu na 2 roky ![]()