Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@malákráličice píše: Více
Asi tak nějak. Moje slova. Já chci dál Soňu ![]()
@malákráličice píše: Více
Fakt? Hodně se událo, ale 4 roky mi přijde hodně ty jo. Jako bude to 4 roky, to jo. Přijde mi, že to teda strašně letí.
@Brita83 píše: Více
Jenže oni jí tam budou chtít na silu udržet a mám obavu že to bude stát za prd. Jak ta olga V jedny rodině, lidi chtěli její návrat, tak se vrátila, moc jsem to s ni už teda neviděla, ale přijde mi ten návrat úplně o ničem ![]()
Už jsem vymyslela pokračování Ulice. Matka Ivušky má mít zdravotní problémy. Tak by mohly být takové, a by se museli všichni přestěhovat zpět, takže bychom se jich zbavili. A byl by hned volný byt pro Adrianu.
@vokishka píše: Více
Bojím se, aby staří Klímovi nevyklidili pole a budou u nich žít mladí - Michal s Žofkou a Anežka s Matějem
@vokishka píše: Více
A nebo babku přitáhnou k nim. Jeden člověk navíc už se ztratí. ![]()
@a12 píše: Více
Což to jo, to by bylo na prd. Jedna rodina jde celkově do kopru. A to se mi ta první série tak líbila. Sice na to stále koukám, ale už mě to nějak neba. Ještě, že už to bude končit.
@Fíková píše: Více
Asi tak, nemyslim si, že zrovna klimovi by chtěli dávat pryč. Nebo minimálně ty mladý, Anežka se sotva vrátila.. A ono je to jedno, přijdou jiný a bude to ještě horší
jako vždycky.
Jako teď třeba návrat Lenky… No jak jinak, zas se vrací s tim, ze spolu s Jardou nejsou, nemůžou prostě nechat aspoň jednu rodinu normální, fungující
to, že v jejich vztahu byli různý problémy víme.. Lenka kdysi s Hynkem, Jarda s kohoutovou.. Ale tak tenkrát to ustáli a teď nám je tam vrátí žijící odděleně
nebo teda Lenku.
@Brita83 píše: Více
Ja uz jen kousky, nebo ukázky v tv
mam v ten čas teď něco jinyho.
Taky mi první série přišla fajn, zas trochu něco jinyho, fakt to byla jedna rodina, střídavka.. Celkem zajímavý téma.. A teď je z toho tuctovej serial o ničem a o všem ![]()
Mají krizi, ale odděleně nežijí, ne? Vždyť plánujou dovolenou.
@Fíková píše: Více
Nevim, v nakym článku jsem četla, že bude řešit naky problémy a ze s jardou zijou odděleně
tak bylo vidět, že před holkama mlží
tak prostě řekla tohle, ale pravda to asi nebyla
Já už viděla pondělí, tak to vím. Já četla něco o Lence žijící v odluce, ale o Jardovi nic psáno nebylo. Evidentně tím mysleli, že žije v zahraničí.