Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NinPe11 To si nemyslím. Adriana se přece vrací, aby se o Peška starala. Tak ho přece někam neodšoupnou. Spíše si myslím, že bude volná garsonka po Soně, jestli teda po tom průšvihu ve škole skončí. A stále je volná pidi garsonka vedle Pešků, kde kdysi bydlel Miki a pak Vanda.
@Letee nedočkavý Pešek sebou řízne na zem, protože si chce sundat župan nebo co, když Amálka jde vypnout vodu nebo co.
No Amálka hlavně sama Peška nedá, jak se ukázalo hned první den. Nevím Evžen je schopný být jim neustále k dispozici.
Ale ten titulek je divný ![]()
@Snopy123 píše: Více
no právě tak jsem to myslela. Že to Amálka sama nedá. Adriana tam taky nebude moct být nonstop. Kdyby byli v nějaké pečovateláku, tak by to podle mě bylo jednodušší ![]()
@Dixies Tak budou potřebovat na pomoc Eddiho, to by mohla bydlet s ním?
@NinPe11 chtěla vyhodit ty papíry na rehabilitační pobyt a nakonec to neudělala, je tam o tom záběr, tak uvidíme.
Na pečovateláky je hrozně dlouhá dlouhá čekačka ne? A Adriana říkala, že se vrací brzo.
@Letee Jenom trošku poupravím, že Anežka se vyspala s Matějem, ne s Markem. To už by bylo ještě větší haló. ![]()
@Snopy123 píše: Více
Jakousi zmínku s otazníkem jsem zahlídla…jo, tady.
Kde ale bude bydlet? Mohla by využít prozatimní bydlení u Eddieho… než si něco najde. A třeba, pokud si budou hodně rozumět, už od něho odcházet nebude muset.
@NinPe11 píše: Více
To sice jo, ale pešek se těšil domu, ne do nějakýho pecovatelaku
tak si myslim, ze to by neudelali.
@Sára2020 píše: Více
Mě to taky ujelo, já si je beztak pletu, který je který
![]()
@NinPe11 píše: Více
Myslím že Peška dají někam do nějakého sanatoria a Amálka se přestěhuje za ním..a bude volný byt ![]()
Co říkáte na techniku Peškova pádu? Dávám 1/10 za umělecký dojem. ![]()