Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vondrackova teda zahrala vztek po oznameni starosty, ze uz nebude reditelkou, dokonale. Az desiva byla.
Ja doufam, ze z toho scenaristi neudelaji frasku a neskonci to tak, ze Sona vyhraje. Jako, opravdu udelala neco, co se nesmi…
Ale Lucka me opet prinutila divat sena Ulici ![]()
@Uličnice85 píše: Více
No vzhledem k tomu, jak to většinou v Ulici končí, ji stihnout „osvobodit“ z nařčení ještě do konce sezony.
@a12 píše: Více
PRESKRTNUTO no ale aby to nakonec neřekl Erik sice nevěděl co přesně zamysli, ale řekl to Prokopovi, že měla plán jak ho dostat na školu ![]()
Příspěvek upraven 05.06.25 v 20:05
@Letee píše: Více
Jj, to jsem tu psala, ze jedině on by ro mohl dosvedcit, protože on vedel, že něco chystá.. Ale pořád je to syn ![]()
Jojo proto sem přemýšlela, odkud z kterého PC tu změnu provedla, že jestli to nejde takto dokázat…
PRESKRTNUTO právě je to syn a Soňa se před Erikem složí psychicky a on ji asi nebude chtet ublížit
Jojo byla až strašidelná, dobře to hraje ![]()
@malákráličice píše: Více
PRESKRTNUTO ona mu to rekne a myslím, že mu to i došlo…
Příspěvek upraven 05.06.25 v 21:18
jojo, to je i dokázané, že lidi na seriály koukají hlavně kvůli emocím a záporákům
krásně to bylo vidět na „Džejárovi a Suelin“ v Dallasu i v českých seriálech vnímáme negativní „hrdiny“,
pak různí zloduši -mužští i ženští - třeba v Melrose place a různí „zlí hoši“ od blbých šéfů z kriminálek až po macechy z pohádek ![]()
je to tak, Lucka to hraje super, působí tam až zrůdně ![]()
@malákráličice píše: Více
To sice ne, ale není blbej, aby si to nedomyslel ![]()
@Letee píše: Více
myslím, že to měnila doma z notebooku. Zkoumám tu pracovní tabulky, kde (kde byl přihlášený uživatel) běžně člověk u změny nevidí, ale věřím, že IT tu IP adresu dokáží najít. Občas mám hovor s IT oddělením, když řešíme nějaké chyby a když sdílí obrazovku, tak mě překvapuje, co všechno tam o těch našich úkonech vidí.
Na druhou stranu, je to Ulice, tam skoro nikdy není nic tak, jak by mělo a jak to je v to v reálu ![]()