Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
415
8.6.25 00:09

No jo, ale patri ji to. Skodila kolem sebe kde mohla tak konečně sklapla past.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
8.6.25 01:40

Ale nechapu to ze se Erik nedostal na gympl tak hned reseni jedine pracak. Vzdyt na nejakej učňák by ho vzali, kolikrat přibírají i prez školní rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61055
8.6.25 11:12
@Žirafa 69 píše: Více

Mně teda ne, jak si pak naklusala do ty školy jakoby nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61055
8.6.25 11:14
@Punksnotdeath píše: Více

Tam byl asi problém že má 0 bodu ne? V podstatě jak kdyby k těm prijimackach ani nepřišel. Ale nevím, jak to je.
Ona v průběhu roku, když přechází z jiný školy je to asi jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
8.6.25 11:18
@a12 píše: Více

Měl tam 2 body. Asi za umělecký dojem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
8.6.25 11:41

Tak na ucnak se prijimacky nedelaji ne? Prostě kdyz je misto tak vezmou. Alespon za me to tak bylo když jsem koncila ZŠ (2007)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61055
8.6.25 11:42
@Fíková píše: Více
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4198
8.6.25 11:50
@Sára2020 píše: Více

Nevím no, ale litovat mohu někoho, kdo si uvědomí, že udělal chybu a ozve se u něj nějaké svědomí, pokání, lítost…
Jenže Soňa nelituje svých činů, nanejvýš lituje sama sebe a toho, že byla přichycena. A k tomu stále pomstychtivá.

Ovšem zahrané je to dobře a i ta postava je zajímavě napsaná, ne jen černobíle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39580
8.6.25 11:57
@a12 píše: Více

To úplně souhlasím, jen prostě v té chvíli, kdy na chvilku odhodila tu masku, i když kdo ví, čeho doopravdy litovala. Ale to hraje dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65091
8.6.25 12:09
@Punksnotdeath píše: Více

Jo, je to tak. Na učiliště bez maturity se bere většinou podle průměru na vysvědčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
9.6.25 15:05
@Taktinevím píše: Více

Taky sem si to říkala, že pořád ona něco vymyslí, nějaké aktivity pro něho i teda s Marii… i to na něj může být moc, že pořád tam někdo chodí zvoní… Všechno má naplánované co kdy bude dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
9.6.25 18:38

Nemám dočteno, ale dnešní (pondělní díl) je strašnej od začátku. Jako, Marečkovi si to nakráčí do bytu k mladejm evidentně kolem sedmý ráno, když stará Marečková říká, že připraví Kustu do školky a odvede ho…a pak ten cizinec?…bože, proč tu linku dělají tak trapnou?

Já už vidím, jak tady mám v sedm ráno zvonek a přijde tchyně. tchán se rozvalí na sedačce a čeká…brrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
9.6.25 18:46
@Taktinevím píše: Více

když jsme se starali o starou a nechodící babičku, taky jsme měli polohovatelnou postel v kuchyni. Bylo to praktičtější pro všechny. A taky jsme kolem babičky skákali jak paka a ona chtěla klid… :lol: ale prostě bylo to silnější než my. Až po čase jsme pochopili, že jí klidně stačí i to vědění, že není doma sama, ale je s ní někdo (střídali jsme se). Ono, starý člověk potřebuje opravdu klid, možnost kdykoli spát. Ale my taky nejdřív takto jančili. Úplně se mi některý situace vybavují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
9.6.25 19:08

Ten Šimonův kamarád má být jako co? Ty názory na holky a celkově projev burana… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
997
9.6.25 19:27
@Uličnice85 píše: Více

Já myslím, že má představovat incela… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...