Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jo, ale patri ji to. Skodila kolem sebe kde mohla tak konečně sklapla past.
Ale nechapu to ze se Erik nedostal na gympl tak hned reseni jedine pracak. Vzdyt na nejakej učňák by ho vzali, kolikrat přibírají i prez školní rok.
@Žirafa 69 píše: Více
Mně teda ne, jak si pak naklusala do ty školy jakoby nic ![]()
@Punksnotdeath píše: Více
Tam byl asi problém že má 0 bodu ne? V podstatě jak kdyby k těm prijimackach ani nepřišel. Ale nevím, jak to je.
Ona v průběhu roku, když přechází z jiný školy je to asi jiný.
Tak na ucnak se prijimacky nedelaji ne? Prostě kdyz je misto tak vezmou. Alespon za me to tak bylo když jsem koncila ZŠ (2007)
@Sára2020 píše: Více
Nevím no, ale litovat mohu někoho, kdo si uvědomí, že udělal chybu a ozve se u něj nějaké svědomí, pokání, lítost…
Jenže Soňa nelituje svých činů, nanejvýš lituje sama sebe a toho, že byla přichycena. A k tomu stále pomstychtivá.
Ovšem zahrané je to dobře a i ta postava je zajímavě napsaná, ne jen černobíle.
@a12 píše: Více
To úplně souhlasím, jen prostě v té chvíli, kdy na chvilku odhodila tu masku, i když kdo ví, čeho doopravdy litovala. Ale to hraje dobře.
@Punksnotdeath píše: Více
Jo, je to tak. Na učiliště bez maturity se bere většinou podle průměru na vysvědčení.
@Taktinevím píše: Více
Taky sem si to říkala, že pořád ona něco vymyslí, nějaké aktivity pro něho i teda s Marii… i to na něj může být moc, že pořád tam někdo chodí zvoní… Všechno má naplánované co kdy bude dělat…
Nemám dočteno, ale dnešní (pondělní díl) je strašnej od začátku. Jako, Marečkovi si to nakráčí do bytu k mladejm evidentně kolem sedmý ráno, když stará Marečková říká, že připraví Kustu do školky a odvede ho…a pak ten cizinec?…bože, proč tu linku dělají tak trapnou?
Já už vidím, jak tady mám v sedm ráno zvonek a přijde tchyně. tchán se rozvalí na sedačce a čeká…brrrr
@Taktinevím píše: Více
když jsme se starali o starou a nechodící babičku, taky jsme měli polohovatelnou postel v kuchyni. Bylo to praktičtější pro všechny. A taky jsme kolem babičky skákali jak paka a ona chtěla klid…
ale prostě bylo to silnější než my. Až po čase jsme pochopili, že jí klidně stačí i to vědění, že není doma sama, ale je s ní někdo (střídali jsme se). Ono, starý člověk potřebuje opravdu klid, možnost kdykoli spát. Ale my taky nejdřív takto jančili. Úplně se mi některý situace vybavují…
Ten Šimonův kamarád má být jako co? Ty názory na holky a celkově projev burana… ![]()