Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Letee píše: Více
No ona tam, co vim, byla zofka taky původně na tajnacku, ne? To tam teda jen přespávala. Že i doma rikala, ze je u kamarádky.
Ale tak tenkrát i Bára s brunem spala u rodičů v ložnici, když odjeli a to ta ložnice ještě byla jejich
a spíš se omlouvala Ivuška bare, že přijeli brzo, než Bára jim ![]()
@a12 píše: Více
To nevim to už si přesně nepamatuju, ale bylo na teda aspoň na tajnacku, že teda nechtěli, aby to rodiče věděli, a dodatečně se za to třeba omluvili…a Anežka si Matěje vodi kdy chce, aniž by se zeptala a teď i na noc a neobtezuje se zeptat…o to jde..
Od pondělí do soboty nabídne v podvečerním čase od 18:50 reprízy sitcomu Hospoda.
tak už je to jasné
![]()
@vokishka píše: Více
Neeeee
Ještě, že přes léto na tu televizi tolik nečučim
Objasni se nekdy co je s tou Sárou? Když uz má rozuzlení i kauza jogurt tak tohle kdyby nechali být tak nevím
![]()
@Punksnotdeath píše: Více
Ja myslim, že tímhle se na to najizdi, když uz si Bára myslí, že bere drogy.
@bedrisek píše: Více
Mluvíš mi z duše. Herec Táborský hrával kdysi taky hajzlíky, teď zestárl a je z něho příjemný starý pán. Na Blanku jsem si doteď nezvykla.
@Letee píše: Více
Anežka to tátovi OZNÁMILA (že tam Matěj bude spát) ![]()
Blanka ![]()
A Kristýna taky, jak už se za sebe dokáže postavit a ohradit se, co se týče exe. Už žádný Ludííííí, kdy teď ví, že mu nejde o ni ani o dítě. Před tím přece. řekl že bude jen posílat aloše a najednou jak se vedle ní někdo vyskytuje…
@Taktinevím 57714151 [/citac
Aha to sem nepostřehla a co na to Klima? A proč řekla, že u nich bude spát? Ale všeobecně se jich neptá, když si ho dovede domu… Si myslím teda…
@Taktinevím píše: Více
Je prijemny… Moc hezky se k Blance i vlastně ke všem chová…
@a12 píše: Více
Já si porad myslím, že bude mít nějakou psychickou poruchu…že drogy nebere, ale sem zvědavá co to bude, snad to objasní…