Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To už jsou ti scénáristé fakt poněkud mimo. Individuál na posledních devět školních dní? Kdyby chytl angínu, tak co, nedokončí základku? Kolik děcek už jezdí i na dovolenou.
@vokishka píše: Více
A ještě řeší zkoušení a psaní testů. Na to by se jim devataci vyprdli. ![]()
Gábina má snad to mlaskání jako součást role. Jinak fakt nechápu, že by si toho při natáčení nikdo nevšiml. Celkově je mi šíleně nesympatická a už mě celá jejich role i s jejími rodiči nebaví.
Sára mi taky pije krev. Co ta si dovolí, to je síla a Anča se jí pořád zastává.
Mária přetáčim. Tak hloupej a jednoduchej snad ani nikdo být nemůže. K čemu jeho postava vůbec je?
Baví mě akorát Soňa a ti mladí.
@malákráličice píše: Více
Popletli to i s Otíkem, že minulý týden říkal, že učil čtvrťáky, měli normální výuku a teprve je čekají maturity a zkoušky na školy…a to myslím že všude už bylo po maturitach…
@darktera píše: Více
PRESKRTNUTO a ta jejich rozlučka ututlana před ženskými…
samozřejmě, že ženské to budou půlku dílů řešit…
@Amalthea píše: Více
To bylo taky o ničem, tak to jedla Anča, no ![]()
@Sára2020 píše: Více
Najednou se Běta někam zdejchla a tímto je to s ní uzavřené? ![]()
Nebylo by špatné, kdyby jim k tomu sama něco řekla a ne jen indicie.
@Letee píše: Více
Oblečení asi v kuchyni ![]()
No jsou fakt ta jejich celá rodinka prapodivná.
To teda, děcka tam mají, co vládnou domácnost, stáel se o něco dožadují nebo rovnou podnikají a pak argumentují, proč by to jako nemělo jít. Na facku jsou ![]()
S tou Sárou vlastně nic nevyřešila policie, takže jestli S. nekecala, tak na ni nic neměli )snad udělali test na drogy) předpokládám a na alkohol a když nic, tak to bude asi fakt nějaká psych. nemoc. Ale prej se pakovala do Skandinávie, tak nevím kdy se to rozluští.
Taky tam oceňuji „Standu“ příjemná role a že je nestranný a dává to Vlastě pěkně najevo a otevřel oči, jak se chovala k Blance, to se mi líbí ![]()
@sharunka03 píše: Více
PRESKRTNUTO Beta se objeví ve ctvrtek u Marečku doma a s úsměvem jakoby nic…
@sharunka03 píše: Více
Jo ano tu Sáru vlastně neobjasnili a teď zmizí a nedozvíme se nic…
PRESKRTNUTO v dnešním díle se mi líbilo jak se k sobě chovali Vlasta s Amalkou, až mě dojali ![]()
Treba ani scenaristi nevi, co to melo znamenat ![]()