Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
PRESKRTNUTO No a lidi na svatbě Lumíra přibývá…pozval Peska s Amalkou, Bedu, Aničku a snad i Vendula tam bude…ovšem psali, že někdo uteče od oltáře, no snad ne Kateřina ![]()
Kdo je vubec ten Karel od Adriany? A jak se dostala do Austrálie? Ja to sledovala kdyz byla s Robertem ale pak uz moc ne, vim ze byla s Edim a hledala tátu ale nic moc vic si nepamatuju
@Punksnotdeath píše: Více
to byl nějaký „trenér“. ted nevím, jak se tomu někde v baletu říká. Mám takový dojem. Vidím ho před sebou, ale nevím, jak se jmenuje ten herec.
@vokishka píše: Více
Jan Kolařík / hraje skvěle v seriálu „Dobré ráno, Brno“
Učitel tance. Jeden ze tří potecionálních otců od Adriany.
@a12 píše: Více
A kde to bylo, že host? Já sem četla v programu, že bude nečekaný úprk od oltáře, s kterým nikdo nepočítal… A Nova plus, že se ztratí svědek… To byla nadsázka s Kateřinou
ta asi neuteče
@Letee píše: Více
Ja to nečetla nikde.. Je to muj tip. Nemusí od oltare utéct nevěsta nebo ženich, pak ještě oddavajici.. Jelikož by se asi nabizela jen Kateřina s Lumírem, když je to jejich svatba, tak by to asi tak překvapivy nebylo.
Takže muj tip je, že to může být někdo z hostů.
@a12 píše: Více
Můj typ je Mario. Nezvládne, že si ho Aja nechce vzít
@Zuzanec píše: Více
Ze jo. Děsná linka, doufám, ze po prazdninach bude jen jako paní Colombova, bude se o nem jen mluvit
Paní Colombová by byl asi v případě, že se nevrátí Adriana. Protože když se vrátí, tak určitě budou mít nějakou společnou dějovou linku. A včera jsem někde četla rozhovor s Hrušínským a ten říkal, že ho natáčení stále baví a skončit nechce. Jen ho omezuje zdravotní stav a dojíždění odněkud z jižních čech.