Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bedrisek píše: Více
PRESKRTNUTO no to teda, drzý neuvěřitelně, jako smradek si bydlí od 15 ti s milenkou prakticky…on si vůbec neuvědomuje, že mu to povolili i slavná Žofka…ať se nechce stěhovat, to chápu, ale jeho drze chování vůči rodičům ne ![]()
@bedrisek píše: Více
Tak, tak, přesně, chápu, takovej šok, ale on kolikrát tam na ně řve, To je hrozný a oni max. takhle s náma nemluv ty jo, bych mu jednu ještě střihla ![]()
..a ještě jak dnes Iva řekla, že chce jít hlavně spát, a mlaďoši hned automaticky zapluli do jejich ložnice
a ona ještě rozdělává gauč v obýváku pro ně - manžele, to už je fakt vrchol! No jak si je naučili…pubošům půjčit svou ložnici, to fakt nepochopím.
@vokishka Asi aby to věděli diváci, kdy přístí týden Ulice před prázdninami končí ![]()
@vokishka Myslím ze na začátku prázdnin. Nebo to říkala, jak plánovali tu oslavu, že snad může jen ve čtvrtek ( nebo úterý? ), ale že pak druhý den jdou na tu svatbu. A ona že pak už rodí, tak nemůže.
@Iv.Sa. píše: Více
Mě na něm ty vlasy vůbec nevadí. To už mě víc ruší ty Lukášovy ![]()
Dle internetu praskne Vandě PV před odjezdem na oslavu na statek …
@Snopy123 že by se usmirili s Ludkem ještě před prázdninami? To je seriálově blbý čas na porod, když pak neuvidíme ty začátky.
@Snopy123 píše: Více
A nepsalo se tu před časem, že ji praskne voda v království hraček a bude tam jen Lukáš?
Já Michala taky chápu a rozumím nechuti se stěhovat, ale takhle mluvit s rodiči