Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Letee píše: Více
Přesně, aspoň někdo se našel a teď se Vlasta tváří, jako by chtěla pomalu Blanku za kamarádku.
Teda co to bylo s tím Vojtou.
Věra najde minci s Lubošem r. 1970, Kryštof řekne, že ještě nebyl na světě, Věra, že ji bylo sotva 16 let a Vojta se zeptá, to jako si ještě nebyla babičkou?
Jako pardon, ale to je co za otázku?
Max. by mohla být mladá nezletilá maminka, ale ne nejdřív babička, bože ![]()
Co to ti scénáristi nepřemýšlí, co se bude říkat, že tohle ani 12 letý dítě nebo kolik mu je, neví? ![]()
A ten Julio, no nevím, si ho tam nakvartýrujou, Já bych se bála, to že je milý, slušný, ještě neznamená, že to nebude gauner, dobře to tam riskli, no.
@bedrisek píše: Více
Nene
mě už bylo stydno jak se bavily ty holky na tom WC…
PRESKRTNUTO v ukázkách bylo, že se Klímová kvůli zhoršujícímu stavu maminky bude chtít vrátit do Libverdy a děti budou ostře proti, Michal bude po nich ječet ![]()
@sharunka03 píše: Více
Ji to došlo všechno, ale pozdě…
a já se celkem divím Blance, že se tak drží na té komoře, že z tama neodesla…
Asi to skončí tak, že mladí zůstanou v bytě a rodiče vypadnou úplně.
@Letee a co tam prosím vlastně řeší za problém? To jsem neviděla. Sice mě jejich linka nebaví ale tohle mě zajímá ![]()
Něco s orgasmem jak psali v titulku?
@Pripalenapanev píše: Více
Jo s orgasmem
Anezcinym…
Matěj má špatnou techniku… ![]()
@malákráličice píše: Více
To tak bude…mladí tam zůstanou, rodiče se podvolí a budou jim to platit…
Sex se bude řešit i v pátek.
Jinak já ty pubertáky chápu, že neskáčou radostí před stěhováním v tomhle věku, navíc tedy Klímová říkala manželovi, že je to dočasně - co řeknou dětem nevím.
@Snopy123 píše: Více
Tak to je jasné, že děcka nebudou chtít… Já myslím, že jim řeknou pravdu, že je to kvůli babičce…a že dočasně třeba? Ono je to celkove blba situace… ale na druhou vše se doposud řídilo dle nich…Michal si teda naprosto prosadil svoje… PRESKRTNUTO A v ukázce po nich bude i řvát ![]()
Michal vypadá jak páže a chová se jak panovník 🙃
@Iv.Sa. píše: Více
No přesne vystižení Michala
Panovnické paaze ![]()