Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a12 píše: Více
S culíkem možná vezmu Míchala na milost. Budu ho přetáčet o 2 vteřiny později ![]()
@malákráličice píše: Více
Koukla jsem se mu na Instagram a na fotce ze včerejška tak má pořád vlasy bez culíku.
Docela mě ty neustálé řeči o sexu rozčilují. Je to v takovou dobu, kdy koukají i děcka. A vím, že koukají, i druhostupňoví kluci
. Ale hlavně mladší děcka, nevím, proč jim to pořád cpou.
@vokishka píše: Více
S deckama se to bohužel nedá mít puštěné ani jako kulisu.
Nevím, proč začali Marečkovi plánovat prázdniny, vždyt času dost.
Jako řvát na mě takhle dítě jako řve Míchal na Klímovi,…
to je tak namyšlený, sobecký a drzý smrádě
Už je k sexu i článek
https://www.kinotip2.cz/…0-13661.html?…
@Letee píše: Více
No, snaží se s Vlastou vycházet, ale pak odchází, tak nějak., jako že těžko říct, co si o tom všem myslí ![]()
@bedrisek píše: Více
Ten je vůbec, jak rozmazlený chlapeček, nejmladší a jak vymodlený a jak kdyby to ty rodiče tak měli taky. Tak ho nechávají, co chce. Ale Anežka nechce zůstávat pozadu, už ho dohání brášku. Proč to či ono nemůže, že rodiče toto a tamto přeci nemohou a ona, že strašně to či ono chce. Taky, jak přišla s Matějem, přespí tady. No to ne, místo aby se předem zeptala rodičů, tak pak ve dveřích jen řekne, Matěj tu dnes bude spát. ![]()
A dneska nezůstal pozadu ani Vojta, co budeš dělat v Praze o prázdninách?
Jedu s Miloškem do Kašperek, už to máme domluvený? Jako to už je v Ulici nějaký mor tohle, že děti si bez rodičů domlouvají svoje věci.
A ta Daniela, prej táta si nabouchal někde další 3 děti, jako by jim namlátil ![]()
Mladý pařba, a stejně to nedopadlo, ani nevím, že se Klímovi chystali za bábi do nemocnice, asi jsem to přeslechla, takže mládeži dobře tak. Moc to nerozjeli ![]()
Teda, ale ta babička, no asi to bude fakt náročný nebo to bude špatný.
Z Běty vypadne, že nakonec se zamilovala fakt zbytečná postava tohle.
Adéla s Markem to je taky něco, měli by si promluvit, ať nejsou pořád tak napružený na sebe.
Anežku chápu, že je ten vztah a to kolem pro ni čerstvé, nové, ale zase to tak vědecky hrotit. Stačí se zeptat Matěje, jestli je s tím nějaký problém, že orgáč nebude že ho nemá atd. A ne, tak nastoupit, jak na zkoušce před ním, aby ho to brzy nepřestalo bavit, bych se mu nedivila ![]()
@Snopy123 píše: Více
Jo to stěhování, měla jsem zato, že myslí Iva, že by tam na čas byla ona, ale ne, že se tam celá rodina přestěhuje. To bych asi taky byla dost proti, ale Michal nemusí, tak vyjíždět ![]()
@vokishka píše: Více
Já proto na to koukám radši večer, kdy, buď před večeří si hrají nebo až pozdě večer, kdy už chrní ![]()