Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a12 píše: Více
Ne to si z Lukáše jen Vanda vystřelila, aby přestal prudit Rostu s tím že je otec ![]()
@vokishka píše: Více
Jo, tak to jsem nějak přehlídla ![]()
Ale ze si z nej udělali nějakou srandu jsem postřehla, ale nevěděla jsem jakou ![]()
Četly jste už jaká bude Lumírova svatba? https://www.betterlife.cz/…-slzy-a-sok/?…
@malákráličice píše: Víceřekla bych, že ten tmavší je ten, co mluví úplně jako on. A je mu podobný, celý otec v mládí.
@malákráličice píše: Více
Hnedovlasy Marek, blondacek Matěj? ![]()
Zrovna jsem dnes po 20h koukala na „Tajemství Vladimíra Dlouhého“, byť z roku asi 2014, tuším.
Mně už to nedá.. to jsem fakt tak stará nebo?! Já se na ty malý parchanty nemůžu dívat 🙈 Jak tam řeší „používej klitoris“ to jako vážně?! Michal je takovej rozmazlenej fracek že bych mu takovou vlepila a druhou by vzal o zeď, jak řval na ty rodiče. Vypadá tak na 10 a řeší tam klitoris, pane bože!!! Absolutně se mi k němu Žofka nehodí, ona je žena a on malý harant. Prosím ať začne Žofka spát třeba s Prokopem a bude z toho láska jako trám!!
Ne fakt už z nich nemůžu!!! Jak ti klučíci tak i ty holky, Anežka je jak u jiných světa ![]()
@Pripalenapanev píše: Více
Zrovna vcera jsem říkala, kéž by se všichni odstěhovali 😀
@Pripalenapanev píše: Více
Jenže to by se musel Michal odstěhovat protože na zhrzenyho Michala koukat nechceš ![]()
@a12 tak to vážně nechci. Však jo ať si ho vezmou s sebou do „ři*i“ jak sám řekl a dá pokoj 😤 jenže už teď je naprosto jasný že tam smrady nechají a budou bydlet společně všichni mladí u Klímů!
Dovedete si představit tu romantiku, jak Prokop Žofku vyzvedne a jedou na rande, takový to jiskření, její nervozita z pořádnýho chlapa, oťukávání atd?! To by bylo něco 😍 a neee tenhle jejich super nudnej vztah s tadytim malým ňoumou