Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Snopy123 57741202 [/citace
To řekl, jenom Klima že ze schodů, by nebyla nadsena, ale do hloubky nesli
právě, to by bylo něco na děcka…
@a12 píše: Více
Zástupce zastupce
a Bára tam jede na tři týdny?
@Snopy123 píše: Více
Ano to určitě je chyba v rodičích, že to takhle celé dovolili umožnili, dětičky jim přerustli přes hlavu… Sem si vzpomněla, když se tam chvilku vrátila Bára, jak se omlouvala, že tam je a to tam byl myslím jen Michal, Anežka v Německu…a hned si hledala podnájem…
@Snopy123 píše: Více
@malákráličice píše: Více
Chudáček ještě, aby ho někdo prudil…to je takový sobec..
@Letee píše: Více
Nevim, teď tam padlo snad skoro celý prázdniny ![]()
Ale teda pokud dvojčata uz půjdou na svět, ikdyz o něco dřív, tak to teda Tereza musí mít taky za pár ![]()
Tereze sotva vyšel test na ty Vánoce, takže ta čeká tak koncem srpna/začátkem září bych řekla.
Klímovi věčně řeší peníze a najednou nechá Iva bistra i masáží a pojede do Libverdy?
@Uličnice85 píše: Více
Já too ještě neviděla, chtěla jsem, aby skončila Blanka.Jak říkala, že měla dát výpověď hned.Jo, měla ![]()
@Uličnice85 píše: Více
Přesně tak.Je tam opravdu už dost „roztažená“,nedávno chtěla jet s mámou Klímovic za babičkou. Jako proč?
Anči funkci dávno nechápu, vždyť může taky kompletovat, především teď, když chybí Sára.
@Pripalenapanev píše: Více
Já jen čekám, až si to, s prominutím, holky rozdají spolu. ![]()
Ta herečka co hraje tu kamarádku, je hezká holka.
@Taktinevím Taky to nechápu, ale pochopila jsem, že jeden musí sedět v tom obchodě, kdyby přišel zákazník? Proč nemůže vylézt ze zadu, když někdo přijde jsem taky nepochopila. Místo S hledají brigádníka.
Bára se přišla Anče omluvit a řekla, ať si Anča zástupce vybere sama. Anče tedy souhlasila s Pavlem. On přišel ráno do práce - Bára tam už nebyla ten den, jen se přišla rozloučit před odletem. Takže Anča už tam byla ten den sama a Pavla poslala jako na zaučenou na tu reklamaci. Poslala ho tam Anča, když je ten její zástupce ne Bára. A on musel nějak cestovat, protože jiná budova nebo co a přijel úplně KO a řekl, že na to nemá. Že je z toho vyřízený a druhý den zřejmě nepřijde ani do práce. Tak to položil a z kluků tu funkci nechtěl Rosťa tak zůstala na. Ono moc vybírat z koho nebylo.