Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bedrisek píše: Více
Právě, že objevil. A měl tam linku myslím s Ajou. Nemůžu si vzpomenout ![]()
@Dixies píše: Více
Vlastně jo. Něco tam s ní bylo. Nechtěla ho dosadit jako starostu? Od něj měla toho právníka ne?
Herec Tomáš Kobr, co hraje „Pokladníka,“ je naprosto skvělý naživo. Viděli jsme ho s manželem hrát z otáčivého jeviště v Českém Krumlově několik /vícero/ postav v jednom představení a je úžasný a sympatický
V Ulici ale působí děsivě
Je držitel ceny Jihočeská Thálie 2023, má 44 let.
Tady Lucka natáčí listopad
Tak to vypadá, že Soňa bude škodit dál ![]()
Tak jsem koukala z ukázek, že jsem se s Ajou u oltare trefila ![]()
Kdo jste jeste nevideli dnesni dil, tak se na nej teste! Je za posledni dobu rozhodne jeden z lepsich. Parkrat jem se i zasmala. ![]()
Mladosi tam nastesti vubec nejsou.
@Iv.Sa. píše: Více
Můj spolužák z vysoké školy, byl moc fajn ![]()
PRESKRTNUTO jako proč nemohla být na svatbě Eliska, jako vnučka Lumírova… Tak Ajina Sofinka tam byla, to nemohli sehnat ještě jednu holčičku? Jako i toho Vildu mohli aspoň na tu svatbu zavolat…hlavne, že tam byl Miloš…
@Letee píše: Více
Já včera dlouho přemýšlela, kdo ta holčička je a až později mi došlo, že šlo o Sofinku
![]()
@Letee píše: Více
A neni třeba ten herec vildy nakej nemocnej? Pusobil docela stare. Ona někde obermaierova tenkrát říkala, že uz by tam nechtěla manžela, že pak vždycky umřou
jakože ti herci
No mne se nejvic libil ten porod Vandy a hlasky typu, at dite vyriznou nebo vycucnou
Prislo mi, ze ten porod byl zahranej velmi dobre a neslo o takovy ten klasicky filmovy porod, kdy se zakrici: „praskla mi voda!“, 2 minuty se rve a heka a nakonec se narodi krasne a ciste mimino ![]()
@Letee Řešil toho nemocného psa… A možná se tak do rodiny sám úplně nepočítá. Kolikrát tam byl nějak viděn, řešen, atd…?
@Pdoctor píše: Více
Tak to se docela těšim, když tu někdo psal, ze je hysterka, udelali z ni blbku.
Ale ona tam proste takovou strestenou roli trochu hloupý a neschopný ženský má
a hraje ji velmi dobře.
Uz když tam přišla, tak byla jak malý dítě v dospělým těle a nechtěla bych, aby se z ní ze dne na den stal novej, dokonalej člověk, kterýmu všechno jde
myslím, že by začla být nudná i ona
Příspěvek upraven 27.06.25 v 10:09
Jako porod koncem pánevní u prvorodičky a ne úplně malé miminko. Klobouk dolů
A za mě vybrali moc krásné jméno. Vůbec to celé bylo takové hezké za mě.
a nebylo to jen svatba na konec, jak je normálně každý rok.
Příspěvek upraven 27.06.25 v 10:11